2777
2789
عنوان

بیاین لطفا🥲💔

333 بازدید | 41 پست

من پایه نهمم از خیلیا میشنوم پایه نهم آسونه و فلان 

من فردا امتحان مطالعات دارم دو تا درس یعنیا دیوانه شدم هیچی تو سرم نمیره ۳ ساعته دارم یه درس میخونم وقتمم زیاد نیست رو هم رفته شاید ۱۰۰ تا سوال باشه 

واقعا خسته شدم بعد ۲ ساعت تازه یه دور از یه درسش خوندم همش تاریخه هیچ پیش خوانی هم نداشتم چون امتحان داشتم بازم امروز که کنسل شد ولی چه سود تا لحظه آخر خبر نداشتیم چیکار کنم والا نمی خوام گند بزنم تو دلم میگم نرم غیبت بزنه که نمیشه خسته شدم والا چیکار کنم من ؟؟

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی اون یه چیزی رو که می‌خوندم نقاشیش می‌کردم خیلی خوب تو ذهنم می‌رفت

الان ۱۰۰ تا سوال چطور نقاشی کنم فکر کنم به کل دیوار خونمون نیازه😂💔

بنظرم حرص نخور

درست رو بخون تا جایی که میتونی نمیتونی هم بگیر بخواب فردا میری خرابم کردی فدای سرت

ببین من الان ترم اول دانشگاهم

اینقدر سرنوشت و علایق و شخصیتم تغییر کرده که بخدا یدونه امتحان کلاس نهم هیچی نیست بعدا حتی یادتم نمیاد

الان ۱۰۰ تا سوال چطور نقاشی کنم فکر کنم به کل دیوار خونمون نیازه😂💔

سوال‌هایی که فکر می‌کنی فهمشون برات خیلی خیلی سخت‌تره رو نقاشی کن رو کاغذ باطله یا تخته وایت برد 

با غیبت که کاری درست نمیشه برک بگیر راحت بخواب چون الان هرمی بخونی متوجه نمیشی فردا موقع امتحان هرچی ...

ببین من الان درس دو هیچی نخوندم 

من همیشه شبا میخونم ولی این واقعا تو مخم نمیره اسپرسو هم خوردم موضوع خواب نیست خوب چیکارش کنم آخه خیلی زیاده  

سوال‌هایی که فکر می‌کنی فهمشون برات خیلی خیلی سخت‌تره رو نقاشی کن رو کاغذ باطله یا تخته وایت برد

تقریبا همشون برام سخته چون از کلمات خیلی کتابی استفاده کردن لعنت بهشون

الان یه دوساعتی بخواب بعد بیدار شو بخون تا صبح درس تاریخش راجب اسلام و ایناست؟داستانیه همش چیز خاصی ...

راجب مش.روطه و انقلاب و ناصرالدین شاه . . .

ایناس ببین سخت نیست حجمش زیاده خوابم نمیاد اسپرسو خوردم موضوع اینه تو مخم داره نمیره یادم میره اینارو اصلن یوم به زبان ساده نیست 

بنظرم حرص نخوردرست رو بخون تا جایی که میتونی نمیتونی هم بگیر بخواب فردا میری خرابم کردی فدای سرتببین ...

وای من هدفم بود این ماهی خوندیامو حتما بالای ۱۷ بشم 

بنظرت برم امتحان یا نرم یعنی غیبت بهتره یا نمره پایین ۱۵