2777
2789
عنوان

بیاین لطفا🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 41 پست
من بخوام نرم بابام نمیزاره خودمم موندم از اونور باید دست سازه حرکتی رو نشون بدم از او ورم امتحان رو ...

اینقدر خودت رو آزار روانی نده دخترجان 

از اول به آخرش فکر نکن اول قدمت رو بردار بعد حرکت کن تا نم نم تهش رو ببینی 

از الان هنوز حرکت نکرده داری راجب آخرش صحبت میکنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اینقدر خودت رو آزار روانی نده دخترجان از اول به آخرش فکر نکن اول قدمت رو بردار بعد حرکت کن تا نم نم ...

چی بگم لعنت به این برنامه امتحانی ماهانه چرت 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چی بگم لعنت به این برنامه امتحانی ماهانه چرت

خیلی اینجا میشنوم که بهتون سخت میگیرن فشار روانی که بخاطر این حجم از درس و تکلیف و امتحانات و تاثیر معدل بهتون وارد میشه خیلی سخته .

ولی به اینم فکر کن چندین سال هیچکدوم ازینا دیگه واست مهم نیست بیش از اندازه توانت از خودت کار نکش عزیزم 

وگرنه هم جسمی هم روحی هم ذهنی خسته میشی رُس بدنت کشیده میشه در حد توانت تلاشت رو بکن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیلی اینجا میشنوم که بهتون سخت میگیرن فشار روانی که بخاطر این حجم از درس و تکلیف و امتحانات و تاثیر ...

میدونی پارسال کلی انگیزه جمع کردم واسه امسال اما آنقدر فشار وارد شد بهم که توی ماه دوم یه سر درد های عجیبی گرفتم رفتم دکتر مغز و اعصاب قرص ضد افسردگی و استرس بهم داد خوب بود اما خیلی آدمو بی حس می‌کرد سر کلاس خوابم میومد دیگه نخوردم الانم که همش فشار رومه 

میدونی پارسال کلی انگیزه جمع کردم واسه امسال اما آنقدر فشار وارد شد بهم که توی ماه دوم یه سر درد های ...

با دکترت صحبت میکردی میگفتی چه تاثیری داره شاید دارو رو عوض میکرد.فشار از سمت خانواده س یا خودت به خودت سخت میگیری یا مدرسه؟

با دکترت صحبت میکردی میگفتی چه تاثیری داره شاید دارو رو عوض میکرد.فشار از سمت خانواده س یا خودت به خ ...

نه خودم به خودم سخت میگیرم 

نه خودم به خودم سخت میگیرم

هیچ ارزش نداره جای موفقیت یه عالمه مشکلات دیگه واسه خودت درست میکنی همین 

بنظرت بخوابم ؟فوقش اینه که میوفتم دیگه

چیزی خوندی یانه؟ اگر توانش رو نداری ببین حس خودت چیه؟

اگر خیلی خسته ای بخواب فردا یکم زودتر بیدار شو بخون

چیزی خوندی یانه؟ اگر توانش رو نداری ببین حس خودت چیه؟اگر خیلی خسته ای بخواب فردا یکم زودتر بیدار شو ...

درس دو ۶۹ تا سواله نمیتونم حوصله ندارم اصلن

درس دو ۶۹ تا سواله نمیتونم حوصله ندارم اصلن

چیکار کردی رفتی ؟