2777
2789
عنوان

زندگی یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 29 پست
یه کلمه فرانسویبه معنی رقابت و جنگ تن به تن

چرا باید بجنگی برا چی باید بحنگی

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست

یه جورایی مسخره آست

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

گفتم دیگه.... :/ زنده موندن یا تسلیم شدن

خب چه فرقی داره میخوام ببینم اصلا معنی اینکه زنده بمونی چیه وگرنه مرض داریم مگه این همه درد رو تجربه کنیم 

مفهوم زندگی خیلی عمیقه نمیشه به این راحتی توصیفش کرد ولی کلی تر بگیم  زندگی یعنی قدم گذاشتن توی راهی که پر از لحظات خوب و بده و تجربه هایی که توی این راه به دست میاریم روح ما رو به تکامل میرسونه 

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

خب چه فرقی داره میخوام ببینم اصلا معنی اینکه زنده بمونی چیه وگرنه مرض داریم مگه این همه درد رو تجربه ...

تاپیک اخر منم بیا گیجم یکم

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

خب چه فرقی داره میخوام ببینم اصلا معنی اینکه زنده بمونی چیه وگرنه مرض داریم مگه این همه درد رو تجربه ...

از بد آدمی داری میپرسیا...تجربه چند خودکشی ناموفق داشتم. همیشه هم به خودکشی فکر میکنم. منو بیش ازین دچار یاس فلسفی نکننن

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

مفهوم زندگی خیلی عمیقه نمیشه به این راحتی توصیفش کرد ولی کلی تر بگیم زندگی یعنی قدم گذاشتن توی راهی ...

میدونی چی برام سواله همه میگن تکامل 

اما خب تکاملی وجود نداره تو یه چیزی یاد بگیری هزاران تا جیز دیگه هست که نمیدونی 

یا اصلا از کجا بفهمی تکامل پیدا کردی یا تکامل پیدا کنی که چی بشه 

تاپیک اخر منم بیا گیجم یکم

اومدم عزیزم 

از بد آدمی داری میپرسیا...تجربه چند خودکشی ناموفق داشتم. همیشه هم به خودکشی فکر میکنم. منو بیش ازین ...

میدونی منم خیلی دارم به مرگ فکر میکنم اما میگم حتما یه الهامی وجود داره از بس فکر کردم دیگه مغزم کار نمیکنه