axtargal مدیر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عنوان زندگی یعنی چی | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 29 پست از دیدگاه شما .... اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1403/11/14 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لعبتlobat عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 5501 دوئل چیه ؟؟ یه کلمه فرانسویبه معنی رقابت و جنگ تن به تن کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 یه کلمه فرانسویبه معنی رقابت و جنگ تن به تن چرا باید بجنگی برا چی باید بحنگی اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 سوال منم هست یه جورایی مسخره آست اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
لعبتlobat عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 5501 چرا باید بجنگی برا چی باید بحنگی گفتم دیگه.... :/ زنده موندن یا تسلیم شدن کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله
مژه_دراز عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 4209 یه جورایی مسخره آست همه چی مسخرست هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 گفتم دیگه.... :/ زنده موندن یا تسلیم شدن خب چه فرقی داره میخوام ببینم اصلا معنی اینکه زنده بمونی چیه وگرنه مرض داریم مگه این همه درد رو تجربه کنیم اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
اقیانوس_سرخ۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3804 مفهوم زندگی خیلی عمیقه نمیشه به این راحتی توصیفش کرد ولی کلی تر بگیم زندگی یعنی قدم گذاشتن توی راهی که پر از لحظات خوب و بده و تجربه هایی که توی این راه به دست میاریم روح ما رو به تکامل میرسونه به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀
مژه_دراز عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 4209 خب چه فرقی داره میخوام ببینم اصلا معنی اینکه زنده بمونی چیه وگرنه مرض داریم مگه این همه درد رو تجربه ... تاپیک اخر منم بیا گیجم یکم هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...
لعبتlobat عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 5501 خب چه فرقی داره میخوام ببینم اصلا معنی اینکه زنده بمونی چیه وگرنه مرض داریم مگه این همه درد رو تجربه ... از بد آدمی داری میپرسیا...تجربه چند خودکشی ناموفق داشتم. همیشه هم به خودکشی فکر میکنم. منو بیش ازین دچار یاس فلسفی نکننن کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 مفهوم زندگی خیلی عمیقه نمیشه به این راحتی توصیفش کرد ولی کلی تر بگیم زندگی یعنی قدم گذاشتن توی راهی ... میدونی چی برام سواله همه میگن تکامل اما خب تکاملی وجود نداره تو یه چیزی یاد بگیری هزاران تا جیز دیگه هست که نمیدونی یا اصلا از کجا بفهمی تکامل پیدا کردی یا تکامل پیدا کنی که چی بشه اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 تاپیک اخر منم بیا گیجم یکم اومدم عزیزم اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مژه_دراز عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 4209 اومدم عزیزم مرسیی هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 از بد آدمی داری میپرسیا...تجربه چند خودکشی ناموفق داشتم. همیشه هم به خودکشی فکر میکنم. منو بیش ازین ... میدونی منم خیلی دارم به مرگ فکر میکنم اما میگم حتما یه الهامی وجود داره از بس فکر کردم دیگه مغزم کار نمیکنه اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
لعبتlobat عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 5501 میدونی منم خیلی دارم به مرگ فکر میکنم اما میگم حتما یه الهامی وجود داره از بس فکر کردم دیگه مغزم کار ... همدردیم کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 همدردیم :)))) اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن