2777
2789
چیو درک کنم ؟؟؟ برو کامنتها و پیامات را بخون بعد مظلوم نمایی کن

ولله صبرم تموم شد اونم از تو بدتر حداقل خودش اعنراف کرد.این تخرین باریه که انلاین شدم خیلی صبر کردمو فرصت دادم پس خودتو مقصر بدون نه منو.

.

الان تو دلت میخندی بهم که هنوز نرفتم دیشب سعیمو نکرد نشد در روز شاید فقط یه ساعت حالم بد نباشه .امشب دوباره سعیمو میکنم مطمئنم اینبار میشه تا وقتیکه هستم حرفمو باور نمیکنی . میرم که هم ثایت کنم هم شاید یه کارهات فکر کنی،یادبگیر یا به کسی قول نده یا اگه میدی روی حرفت بمون.وقتی مرخص شدم لومدم دیدم درخواست دادی خیلی خوشحال شدم ولی خیلی زود حالمو گرفتی ،کاری کردی که حالم از دنیا بهم بخوره. بقیه هم از تو بدترن بخاطر کسای دیگه میپیچونه منو

بهم ظلم کردی 🖤🍂🚶

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفای خودتو میدی ذوقی تاپیک کنه؟

دیشب امشب خبرش رسید سرت که خلوت شد ....پس اون تو گوشت خونده؟!میدونستم هدفتون همینه فردا یه کار کوچیک دارم بعدش دیگه تمومه از ۴۰۲ صبر کردی یه روز دیگه صبر کن به ارزوت میرسی👍

.

میشه اصرار نکنی ؟؟؟ از تکرار مکررات خسته نشدی؟بعد این همه توهین روت میشه واقعا؟

الان زورت میاد جواب بدی ولی دیشب 😤مشاورت راست میگه مقصر خودمم تو تقصیری نداری با طعنه نمیگم واقعی میگم دیگه حرفی نمیرنم تو راحت باش،خوش بگذره

.

تموم شد.راستی من از روی انلاینها یا تعداد پستها نبود که فهمیدم دیشب یا همین الان تو اون حسابت مشغولی  آفرین به مرام و معرفت و انسانیتت آفرین👏👏👏👏👏👏بی نظیری👍 اون حرفی که از دهن ذوقی زدی بی تاثیر نبود تو تصمیمم  منو مضحکه خاص و عام کردی.دیگه هیچوقت سراغی ازم نگیر اگه اینجا بعد رقتنم کسیو جای من اشتباه گرفتی فکر‌ کردی منم پخش هیچوقت حلالت نمیکنم:رر:.من اهل فیک بودن نیستم 

.

خدا ازت نگذره ۸ ساعت کامل خیره به گوشی یودم منتظره یه جواب،چقدر تو عذابم دادی چقدر اذیتم کردی چقدر دروغ گفتی کاش حداقل بخاطر یه کسی یود که سرش به تنش بی ارزه نه یه مشت بی سروپا بقیه هم مثل تو فیکن .چرا به این مرحله رسوندی منو .دیگه نمیزارم کارم به بیمارستان بکشه باید تموم بشع،😤بی ووجدان بیچارم‌کردی یا حساب شیرین عسلت اومدی ولی فیک بودی فقط نقش بازی کردی همون شبم گفتمت حسم قویه متوجه شدم.یرای اونا واقعی میری با حس واقعی ولی برا من فیک اومدی بهم مدیونی چون فرق گذاشتی  چون قول داده بودی مباید اولویتت کسای دیگه میشدن.جدیدا هم جای دیگه چت میکنی که اسم حسابی ازت نمونه تو چتها .خودتو به ندونستن میزنی با زن نماها....😤دقیقا هرچیزی که عذابم میده رو تو عمدا انجام دادی بهت گفته بودم بی محلی یزرگترین شکنجه س اینو رو من پیاده کرده قرار یود برا ماماما جوابشو ندی ولی اونارو جواب میدی و دادی اما با من اینجور.فردا واست روز خوبیه شادباش به هدفت رسیدی یه قربانیه دیگه گرفتی👏👏👏

.

ولی با تمام این اتفاقات حرفا بحثا دوست داشتم.اینم جان خودت پیامه اخره خیالت راحت هم به تو هم هرکسی که نمیخواد باشه دلتنگیو دوس داشتنو آویزون بودن برداشت میکنه یعنی حتی بمیرم هم سمته کسی که براش بی اهمیت هستم نمیرم .چون وقتی کسی که. یه دوستیه مجازی رو از ادم دریغ کنه بجاش وقتش رو  با کسای دیگه پر کنه یعنی ترجیح بده ....بیخیال حالشو ندارم بنویسم .ممنون که اون وقتا تحملم کردی ؛مراقب خودت باش🙂🫂🥺

.

ولی با تمام این اتفاقات حرفا بحثا دوست داشتم.اینم جان خودت پیامه اخره خیالت راحت هم به تو هم هرکسی ک ...

خدانگهدارت 

مواظب خودت باش

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد