2777
2789

@خوشحالترینمم‍ 

فکر نکنی رفتنم واسه اذیت کردنه یا فکر میکردم برات مهمه!اتفاقا کاملا میدونم به یه ورت نیست که اه بود وقتی حالم بد بود نمیرفتی تو اون حسابات دله یه کشت لاشی رو بدست بیاری اگه واست مهم مچبود آلانو هزار شبه مثل الانو نمیزاشتی با حال بد بگذرونم.کاملا میدونم به یه ورت نیست هم تو هم دوستات ،اینو میدونم ،میرم که حال بدی نکشم وگرنه بخاطر این چیزه دیگه ای نیست خیلی تحقیرم کردی سر اینکه نرفتم ،بارها گفتم ولی دلم نیومد و نرفتم حتما یکی بهت گفته باهام اینحور رفتار کنی حرفام کفته و .....حالا ببین حرفم مفته یا واقعی.بیمعرفت

.

@خوشحالترینمم‍ حیلی چیزها و میدونستم بروت نیاوردم کثلا شیرین عسل تویی یا نازنینمممم۷۸.چه وقتهایی که ...

کاش آدم باشم دیگه اسمتو نیارم 

خاک تو سر من 

ولی قلبم بد شکست

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو قانع کن باشه .میدونستی چقدذ حالم بده نمک زدی به زخمم

من قضاوتو میذارم به عهده خدا 

اگه قیامتی باشه اونجا جلوتو میگیرم 

الان که راهی ندارم 

خدافظ

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

کامنتام نمیاد دیگه هم جوابی ندارم

تو اون حسابت مشغول پیام دادن بودی واسه همین جواب نمیدادی سیما هم یرگرده من دیگه یر نمیگردم کسیکه حاظر میشه من  زجر بکشم از دشمن بدتره.اخرش کار خودتو کردی دیگه نه دلتنگم شو نه اسمی ازم بیار قضاوتها هم برا قیامت اگه قیامتی بود سفت بچسب به دنیا مال خودت سهم منم واسه تو .

.

تا الان توی اون حسابت بودی و تو خصوصی با اون بچه چت میکردی بهم میگن ،کسایی که خوب نقش بازی میکنن رو اینجور واسشون مایه میزاری یارو چند ساله اینجاس. نقش یه بچه ی ساده رو بازی میکنه شماختنت که پیگیرت شدن منو پیششون ید ضایع کردی هم ازت استفاده میبرن هم منو تحقیر میکنن ،پست هم نزاشتی که نبینه تو حسابتی دل منو شکستی که بخاطر اینا؟!!!منه دو ساله رو به یه بچه ای که دوماه هم نیست که باش اشنا شدی فروختی؟؟؟میدونم غیر این بچه توی حسابای دیگه ت هم با کسای دیگه هستی، از من که گذشت واسم خیلی دیر شده دیگه خوب نمیشم داغونن. از اونی که فکرشو بکنی اوضاعم خرابتره. ایشالله بزودی متوجه میشی دروغ نمیگفتم .اولویتت همونیه که حدسشو میزدم که بخاطرش میزاشتی من حال بدی بکشم ولی توی همون لحظه تو با یکی دیگه مشغول بودی  خیلی بی وجدانی خیلی ،میتونستی با ۴کلمه جلوی زجر کشیدنمو بگیری ولی دریغ کردی در عوض میرفتی پیگیره لاشیا میشدی اینو ازم باور کن واقعا ناراحتم نگرانم واست که کارمای این ظلمهات رو پس ندی اینو از ته قلبم میگم واقعا دوس ندارم اذیت بشی.تو فکر کردی میدونه جنگه منو یه مهره ی بازی دیدی فکر کردی اگه تایید کنی من برنده میشم تو بازنده😔درک نکردی که واقعا حالم بده با بودنت ارامش میگرفتم دنباله برد و باخت نبودم.اصلا من بازنده تو برنده.مگه من چی میخواستم  توکه در طول روز با صدنفر چت میکنی ففط من مزاحم بودم؟دیشب با حرفات و کارات و بی محلیات خیلی دلم شکست واقعی شکست مثل تو مقش بازی نمیکنم واقعی چشمام پره اشکه تو اونقدر اینحا بودی که این چیزا برات عادیه و درک نمیکنی ،ولی من واقعی بودم واقعی منو شکستی خوردم کردی مجازی نبود .بدرود خداخافظیم تکراری نبود یه کلمه ی حدید و غیر قابل تکرار گفتم الان جایی گیرم ولی اخر شب میرم که میرم میرم ....

.

دوس نداشتم اینارو ازت بفهمم هر دفعه یه چیز تازه میفهمم خدا ازت نگذره این دردی که کشیدم مقصرش تو بودی ظلمت رو به خودم میبخشم ولی برای اشکهای مادرم نمیبخشمت  من دارم جون میدم تو توی لون حسابت در حاله ...😤بیمحلت میکرد منتش رو کشیدی ولی منو اینجور عذاب دادی حدااقل واسه اینکارت بهم مدیونی چون قسم خورده بودی کسی دیگه اولویت نشه ،بهم مدیونی دیگه هیچوقت هم نمیبینیم که  طلب بخشش کنی نمیتونی یخ نفر رو تیکه تیکه کنی بعد بری یه چسب زخم بهش بدی به خودت هم افتخار کنی که کمکش کردی!دلمو خون  کردی جیگرمو آتیش زدی به خاک سیاه کشوندیم .سیما شکجه کردی منو ،احظه ای که من درد میکشم تو درحاله خیانتی بهم با یه لاشی 😤

.

کاش آدم باشم دیگه اسمتو نیارم خاک تو سر من ولی قلبم بد شکست

هر چی الان اذیت میشم مقصرش تویی که بازیم دادی از همون روراست میگفتی دنبال چی هستی که من تو ذهنم ازن یه آدمه افتاب مهتاب ندیده نسازم تویی که همزمان با ......وقتی دیدی من فازم با لتشیایی که باهاشون در ارتباطی فرق داره چرا نقش بازی کردی تو که دلت دریاس چرا جوری رقتار کردی که فکر کنم دوسم داری اسم بیارم که فکر نکنی چرت میگم؟؟همین امروز با چند نفر....اونارو کامروا ،بعد منو بی محل میکنی؟دیگه جونه خرص خوردن ندارم سگ جون بودم تا الان ولی تموم میشم تو میمونیو اون بیشرفای دورت همینکه منظوردار باشون چت کنی یعنی کامراشون کردی فکر کردی چون اسم اون کلمه هارو نمیاری دیگه کاری نکردی؟؟؟وقتی بهش میگی علی از من خحالت نمیکشی؟علی صداش میکنی دیگه یا اسمشو نمیگی؟اونم مثل تو بازیگره سنشو خیلی کم گفته بازی خوردی ازش،با اونا شیطون ولی با من سرد و سنگ دل خودمم خسته شدم از این تکرار ،دیگه باید تموم بشه دیگه بسمه   

.

بروز شد اینحا نمیشه حرف بزنم تو هم نمیای باشه من کلا اشنباهی هستم .درک نمیکنی دیگه .واگذارم کن 👋

چیو درک کنم ؟؟؟ 

برو کامنتها و پیامات را بخون بعد مظلوم نمایی کن 

اینجا نمیشه حرف زد بیا ببخشید بیااا

میشه اصرار نکنی ؟؟؟ 

از تکرار مکررات خسته نشدی؟

بعد این همه توهین روت میشه واقعا؟

میشه اصرار نکنی ؟؟؟ از تکرار مکررات خسته نشدی؟بعد این همه توهین روت میشه واقعا؟

تویی که تو این وضعیتم اذیت کردی  دیگه حق نداری اسممو بیاری چه مرده باشم چه زنده بمیرم هم دوس ندارم سرخاکم بیای .دیگه هیچوقت اسمی ازم نیاری سراغمو از هیچکس نمیگیری 

.

میشه اصرار نکنی ؟؟؟ از تکرار مکررات خسته نشدی؟بعد این همه توهین روت میشه واقعا؟

اگه میزاشتی بفرستم خیالت راحت میشد دیگه کنجکاویت در اینده رقع میشد دیگه نمیشه بفرستم برات قرصت تموم وقت نیست

.