2777
2789

من ۴ ساله عروسی کردم وقتی عقد بودم شوهرم با من بود بعد از عروسی اومدیم خونه مادر شوهر و پدر شوهرم مرد و خانواده مادر شوهرم تو گوش شوهرم کردن ک مادرتو ول نکن و‌زن پرست نباش و اول به مادرت حق بده دیگه شوهر منم مادر و خواهرش رو گذاشت رو سرش و همش به من مبگفت اونا اولویت منن و تو اندازه سگ ولگرد برا من ارزش نداری و منم بچه داشتم و شیر میدادم و یه روز بین منو مادر شوهرم دعوا شد و شوهرم طرف مادرشو گرفت و بچمو ازم گرفت و منو از خونه بیرون کرد با کمک مادرش بعدش گذشت و‌۳ سال هرروز کتک میزد و میگفت چرا ب مادر سلام نکردی چرا خداحافظی نکردی خلاصه جیگرم کباب میشه وفتی یادم میاد 

حالا بعد از این مدت من برا شوهرم دعا گرفتم باهام خوب بشه حالا دوباره منو ماذرش دعوامون شده البته مادرش هم مقصر بود و چون همیشه شوهرم به مادرش حق میداد فکر کرده بازم به اون حق میدن ولی این دفعه پشت منو گرفت ولی از اونجایی که من میدونم شوهرم بهش اعتباری نییت و یهو ممکنه نظرش عوض بشه و منو مقصر کنه منم دعای سردی بین شوهرم و خانوادش گرفتم ولی میترسم راسش چون خودم بچه دارم 

نمیخواستم این کارو کنم مجبور شدم بخاطر زندگیم بخاطر بی پناهیم که شیرم خشک شد بخاطر اذیتاشون بخاطر اینکه مادر شوهرم هرروز میخواست منو بیرون کنه الهی خدا به دلم نگاه کنه و بچمو ازم دور نکنه آمین

منم دعا گرفتم خیلیم راضیم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی چاره ایی نمی‌بینی جر این کار واقعاً ولی خب چی بگم منم میترسم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دعا برا چه کاری

زبان بند 

برا مادر شوهرم خیلی دخالت میکرد

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خو دعای مادر شوهرتو باطل کن...

اون میخاست منو‌بیرون کنه بعد من هی زنگ میزدم میگفت دعا شوهرمو باطل کن بعد شوهرم به طرز عجیبی خوب میشد بعد میرفت خونه مامانش و میومد دوباره همونطوری میشد