2777
2789

این مردا میان توی نینی سایت که چی بشه مثلا؟هر دو دقیقه یه درخواست دوستی میاد واقعا با خودشون چی فکر کردن!بدم میاد از اینطور ادم های خاله زنک اینا تو دنیای واقعیشون چی ان دارن تو نینی سایت پرسه میزنن🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایناهمونان که فقط فحش میدن به شرایط جامعه اون وقت بجای تلاش وکار زیادتر وهمت کردن براساخت زندگی یاتو ...

دقیقا حق گفتی واقعا 

هر دو دقیقه میبینم یه درخواست میاد بابا چقدر شما خاله زنکین اینا بیفتن تو زندگی طرفشون بیچاره است

نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه دختر نیستیچطوری همش درخواست میدن من چند ماهه اینجام ولی درخواستی ندیدم ب ...

چقدر زود قضاوت میکنید توی این روز عزیز واگذارت میکنم به امام حسین🌝

یاخدا چرا عادت دارین کوچکترین حرفی که زده میشه ملتو واگذار کنید چقد دلتون سیاهه:))

قضاوت نکن خب قلبت رو پاک کن کجا جواب قضاوت هات رو بگیری خدا میدونه فک کردی دل تو پاک و زلاله از راه نرسیده میگی پسری بیا تایپیک هارو ببین 

انقدر بیکاریم یعنی اون مردی که میاد اینجا یه خاله زنک بی عار و بیکاره

قضاوت نکن خب قلبت رو پاک کن کجا جواب قضاوت هات رو بگیری خدا میدونه فک کردی دل تو پاک و زلاله از راه ...

وای خدایا چقدر موجود عجیبی هستی دلمو از چی پاک کنم مگه چی گفتم گیر دادی بهم واااااااااا

والا درخواست دوستی میدن پر رو پر رو نظرات متفاوت و توهینم میکنن تازه تو تاپیک های زنونه پرسه میزنن خب دنبال چید 

یک اقا دیدم اومده بود راجب کیست تخمدان زنه و پریود نشدن نظر میداد به تو چه اخه