2777
2789
عنوان

سوال دارم از اقایون سایت جواب بدن

191 بازدید | 18 پست

اقایون عزیز شما چه خصوصیاتی در دختر ببینید بهش جذب نمیشید؟  مردها میگن حس بهت نداریم یا مثل خواهر می مونی برامون در حالی که من بخودمم میرسم و اینا فقط چه اخلاقی باعث میشه همچین احساسی پیدا کنن به ادم؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان به جا اینکه پسرا پست بزارن همه خانما میان 😂 یکیش خودم 😂❤️

خب حداقل بگید چرا این حرفو میزنن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خب فرق می‌کنه باید اون ادمی ک ازت خوشش میاد و حس داره ببینتت،  همه شون ک نمیشه

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

یعنی از شما بهتر هست و باید صبر کنی

فقط به دوستام یعنی هر دختری کنارم قرار بگیره هر چقدرم زشت میگن چقد جذابه 

اخه برا چی این اتفاق میفته اون دختری که کنار منه طلا میشه تو چشمشون

یعنی میخوای پسرا مستقیم بهت بگن حس داریم؟

نه کلا همیشه همه به دوستام حس دارن من انگار دیده نمیشم اصلا

فقط به دوستام یعنی هر دختری کنارم قرار بگیره هر چقدرم زشت میگن چقد جذابه اخه برا چی این اتفاق میفته ...

شاید بهتره تو انتخاب دوست دقت بیشتری کنی 

هرکسی را همدم غم ها و تنهایی مدان 

سایه همراه تو می اید ولی همراه نیست...