بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.
یه متن خیلی زیبایی بودنوشته بود:اگه قلبت زیبا باشه، ببازی هم بردیشاید آدما نبینن[اما خدا میبینه⚡️]
🧡🧡
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام