2777
2789
عنوان

سوال راجبه بی بی چک

162 بازدید | 11 پست

امکان داره بی بی چک هاله الکی بندازه؟

پنج تا بی بی چک ویتاساین زدم روز ۱۳ انتقال جنینم

هر پنج تا تا روز ۱۱ انتقال جنین هاله واضح مینداختن

دیشب مدیکور زدم حتی خط کنترلش دیر بالا اومد انداختم سطل رفتم خوابیدم صبح دیدم مدیکورم‌هاله انداخته

حالا نمیدونم بعد چند دقیقه 

کلا استرس گرفتم خیلیا میگن ویتاساین مثبت کاذبه

کسی تجربه مشابه داره باردار بوده باشه گلم؟

بیبی چک لاوین خیلی دقیقه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبی چک لاوین خیلی دقیقه

دیگه فردا باید ازمایش بدم دیگه بیبی نمیگیرم ولی استرس دارم

اخه بیبی چرا باید الکی مثبت بزنه.۹ سال میزنم هیچوقت مثبت نبود تا حالا ولی این سری مثبته

دیگه فردا باید ازمایش بدم دیگه بیبی نمیگیرم ولی استرس دارماخه بیبی چرا باید الکی مثبت بزنه.۹ سال میز ...

انشاالله بارداری همین الان برو صد و ده تا صلوات به نیت حضرت ام‌البنین بفرست حاجت روا شدی صد و ده تا هفته بعد

صد و ده تا هم هفته آینده. حتما هم شنبه به جا بیاری. انشالله حاجت روا شدی منم دعا کن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

اسی باردار بودی بهم خبر بده خوشحال بشم 😍

بیبی چک لاوین خیلی دقیقه

عزیزم شما چرا میگین بیبی چک لاوین خیلی دقیقه؟ تجربه ای داشتین؟

آخه من الاندو تا مارک مدیکور و بتا منفی میشه یا نهایت هاله خیلی کمرنگ بعد ده دقیقه دارن ولی لاوین کاملا مثبت زیر ده دقیقه نشون میده، خودم فکر میکنم لاوین خطا داره، ۴ روز از موعد پریودم میگذره

عزیزم شما چرا میگین بیبی چک لاوین خیلی دقیقه؟ تجربه ای داشتین؟آخه من الاندو تا مارک مدیکور و بتا منف ...

ما همیشه لاوین استفاده کردیم دقیق بوده. طبق تجربه خودم گ. اطرافیان میگم

ما همیشه لاوین استفاده کردیم دقیق بوده. طبق تجربه خودم گ. اطرافیان میگم

برای شما هم خط کنترلش دیر نشون داده میشه؟ عکس بیبی چکهام و میفرستم ببینین، اینا همه لاوین هستن تو ۴ روز مختلف از بالا به پایین