2777
2789
عنوان

خونم کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 46 پست

اگ پول داری بفروش یجای بزرگتر بخر مال خودتونه 

اگ‌فقط میتونی اجاره بدی 

پس خونتو اجاره بده ی مبلغ روش بزار جای بزرگتر اجاره کن 

البته اینم‌درنظر بگیر بعضی خانواده پسرا ک خودشون پولدارن بدشون میاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر خوبیه فقط ی مشکل داره اگه بری جایی و صاحبخونه سر سال بلندت کنه اونوقت خیلی اذیت میشی اما اگه شان ...

با صاحبخونش اولش حرف میزنیم که امکان نشستن تا چن ساله مثلا خاهرمم اینکارو کرده خونشوداده رهن واسه کار شوهرش رفته تهران بزرگ رهن کرده صابخونش خارجه تا ده سالم میتونه بشسنه 

چه جالب وقتی خوندمخوندم کوچیکه منتظر خونه 50 فوقش 60 متری بودم.85 زیادم کوچک نیست.خوبه فقط برای مهمونی بزرگ و مثلا بله برون جا نداره.اگه فقط اون مورده که ی شب میتونید برید جاییی مراسم بگیرید.

اگ پول داری بفروش یجای بزرگتر بخر مال خودتونه اگ‌فقط میتونی اجاره بدی پس خونتو اجاره بده ی مبلغ روش ...

خب خونه داریم ما ولی فک کن ی خانواده بیان خاستگاری فضا رامیبینن همه چی تو هم تو اصلا یجوری میشن حالا فقط واسه ازدداج نمیگم خودم خیلی عصبی،شدم بعد اگ پولشو داشتیم بزرگتر بخریم ک خوب بود نداریم ۱ ملیارد روش بزاریم

چه جالب وقتی خوندمخوندم کوچیکه منتظر خونه 50 فوقش 60 متری بودم.85 زیادم کوچک نیست.خوبه فقط برای مهمو ...

اخه وسایلام چ کنم همه‌چی تو همه ناهارخوری چسبیدهدب کنسول بعد از در هرکی میا تو باید بشینه سریع رومبل

والله مستاجری که سخته این روزا واقعا ،ولی بازم هر کسی به هدفش بستگی داره چون دختر دم بخت داری میتونی ...

اره خیلیا هستن میرن خونه بزرگ‌رهن میکنن بچه ها را سروسامان دادن برمیگردن