2777
2789
عنوان

خونم کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 46 پست
اخه وسایلام چ کنم همه‌چی تو همه ناهارخوری چسبیدهدب کنسول بعد از در هرکی میا تو باید بشینه سریع رومبل

وسایل زیاد کلا ذهن آدمو بهم میریزه. اونم تو فضای کم که دیگه هیچی.اگه میتونید وسایل اضافی را کم کنید.فضای 85 متر برای وسایل عادی زندگی خوبه اگرم که دوست دارید همه وسایل باشند دیگه چاره ای نیست جز جابجا شدن و مستاجری.اگه فشار مالی نداره خوبه که برید جای بزرگتر.

خب خونه داریم ما ولی فک کن ی خانواده بیان خاستگاری فضا رامیبینن همه چی تو هم تو اصلا یجوری میشن حالا ...

حق داری 

همین فکری ک کردی خوبه ان شاءالله ی خونه خوب گیرت بیاد با دل خوش اونجا باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسایل زیاد کلا ذهن آدمو بهم میریزه. اونم تو فضای کم که دیگه هیچی.اگه میتونید وسایل اضافی را کم کنید. ...

دیگه یدست مبل و ی ناهارخوری و ی کنسول وسیله ای نیست تو فضای خونه ما جاش کمه بعد خونمون اتوبوسیه ن خونم بدم رهن جایی رهن بدون اجاره دادن کنم راحته فقط اسلس کشسه ک دیگه هرکه فیل خاهد باید جورهندوستانم بکشه

چکارکردی قشنگ بگو چقد دادی رهن چندمتری گرفتی راضی ازینکار یا ن

ما خونمون هشتاد متر بود حدود شش سال پیش اونو اجاره دادیم خونه رهن کردیم قیمتشو یادم نیست دقیق ولی یه پول کمی به عنوان رهن گذاشتیم روش و کمی کرایه الانم بعد شش سال خونه جدید خریدیم که بزرگه

حرف خواهرت درستهما 60 متری آپارتمان رو اجاره دادیم خودمون رفتیم 200 متری بعدشم 250اینقدر خوب بودشکر ...

ایول خاهرمم‌میگه دلت خوش،باشه حالاومیخای تو خونه کوچیک هی حرص بخوری و دختراتم بزرگ شدن جلو خاستگار سختت باشه که بگی خونهوخودم نشستم که چی برو عشق کن رهن کن اخه خاهرمم خونشو داده رهن رفته تهران خونه۲۰۰ متری با استخر گرفته داره حالسومیبره

حرف خواهرت درستهما 60 متری آپارتمان رو اجاره دادیم خودمون رفتیم 200 متری بعدشم 250اینقدر خوب بودشکر ...

یعد ی سوال ۶۰ متری دادی روش خیلی گذاشتی ک ۲۰۰ متری گرفتی 

یعد ی سوال ۶۰ متری دادی روش خیلی گذاشتی ک ۲۰۰ متری گرفتی

عزیزم اینایی که گفتم مال سال 98 بود

سال 98، 200 متری رو 30 میلیون رهن ماهی 850 اجاره کردیم 

خونه هم خیلی جادار و با امکانات و نو بود

250 متری هم خیلی ارزونتر گرفتیم

20 پیش دادیم ماهی 1600 اجاره 

صاحبخونه خیلی خوب و مهربون بود خدا رحمتش کنه یه پیرزن تنها بود

ولی به عمرم تو خونه ی به اون بزرگی و با برکتی ساکن نشده بودم

خونه 60 متری خودمونم زود فروختیم و 120 متری خریدیم