2777
2789
عنوان

خونم کوچیکه

603 بازدید | 46 پست

سلام من خونم ۸۵ متری هست و خیلی کوچیکه همه وسایل رفته تو هم از طرفی دخترام بزرگ شدن و دوردز دیگه نهومیتونم بله برونی بگیرم نهدفضا برای بیشتر از ۲ تاخانواده دارم خاهرم میگه خب بده رهن برو خونهد۱۴۰ متری راحت تا بعد میدونی هم ک خونه داری هروقت پشیمون شدی و دخترات سوهردادی برمیگردی توش نظرتون بگین

خوبه نظر خواهرتون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ها ولی متاسفانه مستاجر خونه ادمو از بین میبره چون دلشون نمیسوزه میزنن درو دیوارو خراب میکنن

بعدش شاید لازم بشه بنایی کنی

کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه‌ گزارش بزنی

خوبه ها ولی متاسفانه مستاجر خونه ادمو از بین میبره چون دلشون نمیسوزه میزنن درو دیوارو خراب میکننبعدش ...

اره خرای میکنن ولی چاره ای نیست فوقش برگشتیم ی دستی میکشیم بهس