2777
2789

عروسی پسرخالم بود مختلط بود ، از این مه ها زده بودن همه جا ، دخترخالم رفت جلو شاباش بده پاش نمیدونم به کجا گیر کرد خورد زمین رفت تو مه ها 😐 من و دخترداییم ترکیدیم 😂 بعد من رفتم از دستش بگیرم بلندش کنم دیدم نیست 😳 با دخترداییم مه هارو کنار میزدیم ببینیم کجا افتاده ، بعد از چند دقیقه که دیگه مطمئن شدیم مه ها نفرین شده هستن و دخترخالمو غیب کردن دیدیم دخترخالم از دسشویی اومد ، گفتیم چطوری رفتی دسشویی ؟ برگشت گفت بابا خوردم زمین گفتم اگه پاشم همه میبینن آبروم میره از همون زیر مه ها نفسمو حبس کردم رفتم تا دسشویی ببینم لباسم پاره نشده باشه 😐😂 میگه همه سرمو میدیدن فکر میکردن تمساح داره رد میشه 😂 خیلی خندیدیم خدایی دهنش سرویس 😂 😂 😂 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫