2777
2789
عنوان

رنگ مو مشکی

99 بازدید | 10 پست

بچه‌ها تا حالا کسی بوده که رنگ موهای مشکی کرده باشه و پشیمون شده باشه من خرداد موهامو مشکی کردم الان می‌خوام تغییر بدم ولی بدون که آرایشگاه برم پس لطفاً اگر کسی بلده بگه بدون که آرایشگاه برم اینکه از ریموور رنگ مو استفاده کردین اگر آره تجربه‌تونو بگین و اینکه چه جوری استفاده کردید بعدش چه جور رنگ کردید برای پوستم خیلی جوش دارم اگه می‌تونید بگید که چی خیلی تاثیر داره تا استفاده کنم خوراکی نباشه چون معدم مشکل داره برای رنگ موی مشکی لطفاً کسایی که تجربه دارند بیان بگن

من مشکی کردم پرکلاغی پروتیین تراپی ام کردم ولی رنگ گزاشتم گرفت فقط یکم تیره شد 

یه تست از موهات بگیر ک مطمین شی

برای پوستت تونر ویتالایر 

مرطوب کننده راکوتان ضدجوش 

و ضدافتاب ویتالایر ضدجوش پوست چرب بزن 

اگر جوشات فعالن پماد پن ژل بزن روشون 

من موهامو همیشه دکلره میکنم بلوند روشن ، چند بار مشکی کردم یا بلو بلک بعدش چون با شستشو رنگ تیره کدر میشد رنگ روشن گذاشتم مثلا خرمایی ، عسلی کردم یا ماهاگونی خوب در اومد ،من رنگ مو ایتالیایی میزارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهامو همیشه دکلره میکنم بلوند روشن ، چند بار مشکی کردم یا بلو بلک بعدش چون با شستشو رنگ تیره کدر ...

خوب اون رنگ تیررو چجور ازبین بردی همون مشکی داره رنگی ک زدی من دقیقا چیکار باید کنم قشنگ مینویسی برام مو ب مو

خوب اون رنگ تیررو چجور ازبین بردی همون مشکی داره رنگی ک زدی من دقیقا چیکار باید کنم قشنگ مینویسی برا ...

کاری نکردم فکر کنم چون از روش چندین ماه گذشته بود رنگ های تیره ارو باز میکرد مثل قهوه ای 

خوب اون رنگ تیررو چجور ازبین بردی همون مشکی داره رنگی ک زدی من دقیقا چیکار باید کنم قشنگ مینویسی برا ...

من رفتم سالن گفتن رنگ مشکی گذاشتی باید ریمو شه و بعد برات دکلره بزارم بعد رنگ ، تازه گفت رنگی که میخوای صد در صد در نمیاد 

بعد پیش خودم گفتم موهام خراب میشه رفتم یه رنگ ماهاگونی خریدم روی همون مشکی گذاشتم گرفت،  بعد دوباره مثلا ۲۰ روز بعد رنگ عسلی گرفتم روش گذاشتم اونم خوب دراومد 

اینم بگم باید حتما روی پایین موهات تست کنی از بی‌حوصلگی یهو رنگو نزاری بعد اگه جالب نباشه کارت سخت میشه

خواهر من موهاش بلونده عروسکیه یه دکلره قبلا گذاشته بود معلوم نیست با موهاش چیکار کردن هر رنگی میزاره طوسی میشه مثلا رنگ عسلی هر مارکی گرفته همه گرون ، روی موهاش تست کرد طوسی شد 

من مارک ریتون خیلی دوس دارم براق و خوشرنگه همه ازم میپرسن چه رنگی میزارم. تو رنگای ایرانی ارزون چند وقت پیش مارال گرفتم زیتونی بود اونم خیلی شیک و خاص دراومد 

من رفتم سالن گفتن رنگ مشکی گذاشتی باید ریمو شه و بعد برات دکلره بزارم بعد رنگ ، تازه گفت رنگی که میخ ...

رنگی که میخوای بزاری یه درجه روشن‌تر بگیر روی پایین موهات امتحان کن خوب درمیاد نترس ، اگه خیلی حساسی دکلره کن بعد رنگ بزار ، دکلره تو خونه نزار جدیدا خیلی تو اینستا زیاد میبینم که موهاشون سوخته برو جای مطمئن برات دکلره کنن.

من خودم موهامو میدونم چه مارکی دکلره براش خوبه یا چقد تایم باید بزارم .