2777
2789
عنوان

ترس و استرس پوقع گفتن علاقه

215 بازدید | 21 پست

وقتی میخواستم بهش ابراز علاقه کنم از طریق پیام

انقدر استرس و ترس داشتم که تپش قلب گرفتم

اما تو اون لحظات فکز میکنم خسلی احساساتی نبودم و بیشتر ترس قالب شده بود .

این طبیعیه؟

اره چقد خوبه ک حرف دلتو زدی نظرش چی بود؟

این واسه قبلنه . ایشون بخاطر شرایط درسی آشنایی رو موکول کردن به بعدا .

فقط خواستم بدونم طبیعیه که تو اون لحظات ترس قالب شده بود بر احساساتم یا نه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این واسه قبلنه . ایشون بخاطر شرایط درسی آشنایی رو موکول کردن به بعدا .فقط خواستم بدونم طبیعیه که تو ...

اره هیجاناتت طبیعیه چیز خاصی نیس من کراشم گه پی ام میده دستام میلرزه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

من متاسفانه حدود ۳ ساله که ندیدمش...اما چون حس میکنم ارزشش رو داره میخوام به پاش بمونم.

شما منو یاد یه کسی میندازی 

تاپیکاتو خوندم 

دقیقا عین اون ادم هستی و من هیچ وقت نتونستم به عشقی که داره اعتماد کنم 

اره هیجاناتت طبیعیه چیز خاصی نیس من کراشم گه پی ام میده دستام میلرزه

در طول این ۳ سال که از هم دوریم و حتی یبارم ندیدیم همو 

خیلی زیاد و کم شد احساساتم و اصلا به خودِ اون حس دوست داشتنشم شک کردم اما باز هر طور حساب میکنم باید هپدیگرو ببینیم و آشناشیم حداقل.

شما منو یاد یه کسی میندازی تاپیکاتو خوندم دقیقا عین اون ادم هستی و من هیچ وقت نتونستم به عشقی که دار ...

آخه ما کلا یبار همدیگرو دیدیم .

اون حسی که اولش برامون پیش میاد تو مراحل عاشق شدن از لحاظ علمی فقط جرقه اوله که دوست داشتنه

عشق طی زمان و شناخت به دست میاد.

در طول این ۳ سال که از هم دوریم و حتی یبارم ندیدیم همو خیلی زیاد و کم شد احساساتم و اصلا به خودِ اون ...

اونم همین جوریه ۵ ساله که میگه عاشقه و فقط ی بار همو دیدیم و من از این ک ۵ ساله تو رابطه نرفته بخاطر من و میگه دوسم داره میترسم 

الان شمایی ک هم پسری هم تو این موقعیت هستی منو راهنمایی کن ینی داره راست میگه و عشقش واقعیه در حالی ک نه همدیگه رو میبینیم نه پی ام میدیم نه هیجی

اونم همین جوریه ۵ ساله که میگه عاشقه و فقط ی بار همو دیدیم و من از این ک ۵ ساله تو رابطه نرفته بخاطر ...

نمیدونم بخدا .

آدم ها ها و شرایطی که باهاش دست و پنجه نرم میکنن و احساساتی که دارن متفاوتن .

شما به ابشون شانس یه آشنایی کوجیک هم نمیدید؟

نمیدونم هر طور خودتون صلاح میدونید برخورد کنید اما در موردش فکر کنید .خودتون کس دیگه ای رو دوست داری ...

کلا ب عشق اعتقادی ندارم 

اونیم ک گفتم کراش منظورم همین آدم بود گاهی اوقات پی ام میده حس میکنم دوسش دارم ولی میدونم ک باوری ب دوست داشتن و عشق ندارم میدونم ک یه پسر نمیتونه ۵ سال عاشق ی دختری باشه ک باهاش نیس سر در گمم چون شما شرایطت با طرف مقابل من یکی بود سوال کردم ممنونم از راهنمایی

کلا ب عشق اعتقادی ندارم اونیم ک گفتم کراش منظورم همین آدم بود گاهی اوقات پی ام میده حس میکنم دوسش دا ...

اخه من شناختی از اون پسر ندارم و نمیتونم درست راهنمایی کنم

اما ممکنه که یه پسر بخاطر یه دختر ۵ سال یا حتی بیشتر صبر کنه .

باز هم میگم من در مورد این آقا هیج تضمینی ندارم چون شناختی ندارم ازش .