2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 7726 بازدید | 39 پست
چه جالب منم پیش دکتر حمیدرضا فلاحی جراحی فک و بینی رو همزمان با هم انجام دادم خدایی از عملش راضیم و ...

جراحی فک خیلی درد داره ؟ دندونای جلوییم کمی فاصله داره تو نت که سرچ کردم میگن این مشکل با جراحی فک از بین میره... میگن کبودی بعد از عمل فک تا بالای قفسه سینه هم میاد... راسته؟ چقدر طول کشید تا نتیجه عملو ببینی و راضی باشی؟ خیلی سوال پرسیدم با عرض پوزش خخخ

ارتودنسی تو سن پایین جواب میده.سن بالاتر باید جراحی فک بالا داشته باشی .خوبی این عمل باز اینکه مراقبت های بعد از جراحی فک پایین خیلی سخت نیس.کاهش ورم صورت بعد از جراحی فک توش قطعیه..ولی خوب عمل خیلی گرونیه...منم اخر ماه عمل دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارتودنسی تو سن پایین جواب میده.سن بالاتر باید  جراحی فک بالا داشته باشی .خوبی این عمل باز ای ...

سلام عزیزم ..عمل کردین؟ چطور بود؟ هزینه ش چقدر شد؟پیش کدوم دکتر؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
سلام من برای جراحی فک پدرم رفتم مح کلینیک  اونجا جراحی کرد و خیلی از این پروسه راضی بودند.

عزیزم کی عمل کردن؟ دکترشون کی بود؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من فکم مشکل داشت . جرحی کرم پارسال تابستون پیش دکتر روزبه پهلوان  هذر سوالی داشتی بپرس جواب می ...

سلام عزیزم..من سال دیگه عمل دارم شما از دکترتون راضی بودید؟ هزینه ش چقدر شد؟ چن وقت بعد شروع ارتو عمل کردید؟ دوران نقاهت بعد عمل چطور بود؟ سخت نبود؟ فک بالتون جلو بود یا پایین و خیلی تغییر کردید؟ خیلی سوال پرسیدم  

من مشهد جراحی کردما

باشه عزیزم بگو باز اطلاعاتم زیاد بشه

خواهشن دکتر بهنیا عمل نکنین برادرم یکسال و نیمه که عمل کرده هنوز میره و میاد مطب هنوز کش میزاره و دهنش هم کج شده .هر چی به دکتر میگیم میگه صبر کنین.خواهرم مسگرزاده عمل کرده بود چهل روز بعد از عمل یه بار برای باز کردن ویزیت شد و تمام هنوز یه بار هم‌نرفت پیش دکتر