سلام بچه ها کسی هست فک شو بخاطر عقب یا جلو بودن ٬ بعد از ارتودنسی جراحی کرده باشه؟؟
هزینه ش چقدره؟ تنها روش درمان این مشکل تو سن بزرگسال جراحیه؟
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چه جالب منم پیش دکتر حمیدرضا فلاحی جراحی فک و بینی رو همزمان با هم انجام دادم خدایی از عملش راضیم و ...
جراحی فک خیلی درد داره ؟ دندونای جلوییم کمی فاصله داره تو نت که سرچ کردم میگن این مشکل با جراحی فک از بین میره... میگن کبودی بعد از عمل فک تا بالای قفسه سینه هم میاد... راسته؟ چقدر طول کشید تا نتیجه عملو ببینی و راضی باشی؟ خیلی سوال پرسیدم با عرض پوزش خخخ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
سلام من برای جراحی فک پدرم رفتم مح کلینیک اونجا جراحی کرد و خیلی از این پروسه راضی بودند.
عزیزم کی عمل کردن؟ دکترشون کی بود؟
من فکم مشکل داشت . جرحی کرم پارسال تابستون پیش دکتر روزبه پهلوان هذر سوالی داشتی بپرس جواب می ...
سلام عزیزم..من سال دیگه عمل دارم شما از دکترتون راضی بودید؟ هزینه ش چقدر شد؟ چن وقت بعد شروع ارتو عمل کردید؟ دوران نقاهت بعد عمل چطور بود؟ سخت نبود؟ فک بالتون جلو بود یا پایین و خیلی تغییر کردید؟ خیلی سوال پرسیدم
خواهشن دکتر بهنیا عمل نکنین برادرم یکسال و نیمه که عمل کرده هنوز میره و میاد مطب هنوز کش میزاره و دهنش هم کج شده .هر چی به دکتر میگیم میگه صبر کنین.خواهرم مسگرزاده عمل کرده بود چهل روز بعد از عمل یه بار برای باز کردن ویزیت شد و تمام هنوز یه بار همنرفت پیش دکتر