2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بودی میتونستم بشینم تا صب باهات حرف بزنم.از اینکه دیگران میشینن کنارم از نامزدی پر شر شورشون میگ ...

منم جیگرم آتیش میگیره 

میگم این مسئله که ربطی به ثروت بی‌پولی ندارن از اینم شانس نیاوردم شوهرم منتمو بکشه مثل بقیه منم ناز کنم عوضش من التماس میکنم تا بیاد 

کاش بودی میتونستم بشینم تا صب باهات حرف بزنم.از اینکه دیگران میشینن کنارم از نامزدی پر شر شورشون میگ ...

منم این مشکل رو دارم و قبلاتاپیک زدم،باور می‌کنی به این دلیل که همکارانم همش از گرمی روابط و اینکه اگه یه شب رابطه شون دیر بشه شوهرشون چه کارها که نمیکنه دارم کارمو عوض میکنم،افسرده شدم  وبا دیدن زندگی بقیه کلافه و عصبی میشم

منم این مشکل رو دارم و قبلاتاپیک زدم،باور می‌کنی به این دلیل که همکارانم همش از گرمی روابط و اینکه ا ...

منم وقتی پیشم تعریف میکنن همیشه دنبال عیب وایراد توی خودم میگردم میگم حتما خودم مشکلی دارم.وقتی میبینم مردم چقدر خرج لباس و چیزای دیگه میکنن ولی من حتی داشته باشم به چشم نمیاد

هعیییی چی بگم چند روز پیش به این فکر میکردم برم از دارو خونه قطره جنسینگی یا قطره گل سرخی بگیرم به خ ...

امتحان کن...ولی من به نظر من این جور آدما ذهنن مشکل دارن ینی خودشون ذهنن هیچ وقت نمیخوان 

هعیییی چی بگم چند روز پیش به این فکر میکردم برم از دارو خونه قطره جنسینگی یا قطره گل سرخی بگیرم به خ ...

هیییییییییی 

من میگم بیاییم همو پیدا کنیم تو تلگرامی واتساپی جایی 

بخدا من که بریدم اصلا هیچکی دور و برم اینطور نیست زندگیش