2789
منم این مشکل رو دارم و قبلاتاپیک زدم،باور می‌کنی به این دلیل که همکارانم همش از گرمی روابط و اینکه ا ...

یییییییییی 

من میگم بیاییم همو پیدا کنیم تو تلگرامی واتساپی جایی 

بخدا من که بریدم اصلا هیچکی دور و برم اینطور نیست زندگیش

هیییییییییی من میگم بیاییم همو پیدا کنیم تو تلگرامی واتساپی جایی بخدا من که بریدم اصلا هیچکی دور و ب ...

میدونی من آدماییی کنارم هستن که ۲۰ساله ازدواج کردن ولی یه شب نمیتونن کنارهم نباشن..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امتحان کن...ولی من به نظر من این جور آدما ذهنن مشکل دارن ینی خودشون ذهنن هیچ وقت نمیخوان

شوهر تورو نمیدونم ولی شوهرمن فقط میل رابطه با منو نداره وگرنه هروقت گوشیشو باز میکنم میبینم رفته هزارتا فیلم نگاه کرده پس چطوری به اونا نگاه می‌کنه اگه نمی‌خواد من فکر میکنم به این روش عادت کرده وار این روش لذتشو می‌بره از راه نادرست

میدونی من آدماییی کنارم هستن که ۲۰ساله ازدواج کردن ولی یه شب نمیتونن کنارهم نباشن..

اصلا من که میگم هیچ کس مثل من نیست 

الان پیام شما و دیدم تعجب کردم 

والا شوهر مردم ممکن مشکل زودانزالی داشته باشه 

اما اینکه اصلا حس نداشته باشه والا ندیدم

شوهر تورو نمیدونم ولی شوهرمن فقط میل رابطه با منو نداره وگرنه هروقت گوشیشو باز میکنم میبینم رفته هزا ...

نه شوهر من اهل فیلم دیدن نیس حتی اهل خود ارضایی هم نیس‌.کلا چیزی به عنوان رابطه براش جذابیتی نداره

والاچی بگم آخه عوض کن آخه خیلیارو دیدم با مراجعه به اینا مشکلشون حل شده

میدونی مشکل شوهرمن اینه میگه زندگی مگه فقط رابطه ست؟واسه ش هیچ ارزشی نداره اهمیتی هم نداره داشته باشه یا نه