2777
2789

شوهر منم همینطوریه قبول میکنه ها ولی خب بعد نیم ساعت میبینم هیچی ازش نمیاد دفعه دوم

منم اصن هرثانیه میخام خسته نمیشم اصن ولی باز اون نه ی ماه هم نباشم ب ی ورش هم نیست

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط تجربه خودمو بهت بگم سرت و درد نیارم 

من حتی کافور هم خوردم اما مضره 

تنها چیزی که من و شبیه اون کرد دمنوش شکوفه بادام بود 

من خودم تهیه کردم از باغ 

تو هم ببین عطاری جایی داره 

آره

خدا به دادت برسه شوهرمنم از رابطه با من سرده ولی هروقت گوشیشو باز میکنی میبینی هزارتا کوفت و زهرمار دیده کار خوشم کرده نیازی به من ندارد بخدا من دیگه هستم تورو نمیدونم

میدونم خواهر خودم درگیرشم حالا من همسرم اعتیاد داره اما سرد مزاج هم هست شده یکسال ما رابطه نداشتیم😐

واسه منم اوایل ازدواج اعتیاد داشت ترک کرد ولی دوسال نامزد بودم فقط باهام دست میداد

زور ودعوا نیس ولی مگه خواهر برادریم؟پایه ی زندگی روی رابطه ست هرکی میگه نه دروغ میگه

کل زندگی همینه 

وگرنه دوتا آدم هم تو خونه ننه باباشون غذا داشتن هم لباس 

اصلا الان همه مستقل هستن 

والا آدم ازدواج میکنه برا همین دیگه 

واسه منم اوایل ازدواج اعتیاد داشت ترک کرد ولی دوسال نامزد بودم فقط باهام دست میداد

خب خواهر من همون تابم خودتو خلاص میکردی 

برا من اوایل خوب بود اما خب معتاده الان 

بعد هم واقعیت محضه آدم معتاد موادشو ترک نمیکنه نوعشو عوض میکنه 

به راحتی میتونه قرص بخوره و تو اصلا متوجه نشی

من درکت میکنم خواهر واقعا درک مشکل ما برای همه سخته عده کمی درگیر این مشکلن حق دارن باورشون نشه دیگه ...

کاش بودی میتونستم بشینم تا صب باهات حرف بزنم.از اینکه دیگران میشینن کنارم از نامزدی پر شر شورشون میگن چقد دلم میسوزه از اینکه لباسای خوشگل میپوشن یا حتما باید شبا خونه ی خودشون باشن چقد دلم میخواست ماهم اینجوری بودیم