2777
2789

بابام ۱۴ سالع سیروز کبدی دارع ۲ماهه تبدیل ب سرطان شده راه درمان نیست شیمیی درمانی جواب نمیده

از دیروز هذیون میگ صبح دستاش ورم بود الان پاهاش ورم هذیونش هست دهنش زخم دسشوییش تو بیداری میگف براش لگن میوردیم کامل افتادع الان خلط خونی

الان جوری ک توخواب میپره میک شلوارم خیس شد میگم ادرار داری یان😭😭😭😭

اوضاعش خیلی وخیمه.

درحقم ظلم کرد بخشیدم

تاچنددیقه پیش میکفتم باهمین شرایط هست بمونه

الان راضی ب رفتنشم ک اینطور زجر نکشه

تو۱۴سال روچشمامون راش بردیم پرستارش بودیم عذاب وجدان نداریم

سنگ دل نیستم

ولی امشب ازخدا میخوام بابام راحت کنه😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله یهو خدا معجزه کنه کامل خوب شن🥺🌸

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

عزیزم‌انشالله خدا شفاشون بده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

صلوات فرستادم 🌸

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم