2777
2789
عنوان

بنظرم اسم ترک ها بد در رفته

249 بازدید | 33 پست

من تو تهران متولد شدم اما از طرف پدری رگ مازنی دارم اسم ترکا تو چای خوردن بد در رفته خدایی ما شمالیا اصلا زیر یه فلاسک چای نمیتونیم😂😂

خسته شدم هر دقیقه چای دم کردن 

همش این کوفتی دستمه مثل سرم

البته کلا ایرانیا مخصوصا بزرگتر ها خیلی چای خورن بنظرم

خلاصه که ترک لر شمالی جنوبی نوش جونتون❤️😁

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چایی کنارمه😂😂ترکم

منم وای نگم برات تعدادش درفته از دستم😂

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

آره ما هم زیاد چای میخوریم ترکم

نوش جااان😅

ایرانی ها هم خیلی چای میخورن واقعا 

پدرم یادمه کاملا همیشه سز این موضوع من داداشم باهاش بحث میکردیم 

چای که دم میشد تو یک ساعت همشو میخورد و هیچی نمیذاشت برای ما دیگه🥴

تو خونه خودمم همینم همسرم حالا خیلی نمیخوره اما مننننن ترور میکنم😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شیرازیا هم زیاد چای میخورنالبته بدن این روزا چایی میطلبه

من عاشق شیرازمم نشنیده بودم اینو😍

چای عضو جدا نشدنی از تمام ایرانی  ها هست 

اینایی هم که الان چسی قهوه خور بودن میان از اینستا یاد گرفتن تا دو سال پیش با پارچ چای میخوردن😂😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

ایرانی ها هم خیلی چای میخورن واقعا پدرم یادمه کاملا همیشه سز این موضوع من داداشم باهاش بحث میکردیم چ ...

دقیقااا بابای منم برا ما نمیذاشت داغ داغغ همرو میخورد دوباره باید دم نیکردم😂

نامزد منم ترکه اونم چای خورر فکنم جنگ شه😂