ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم یه چن روز استراحت کن بذار ذهنت اروم بشه ،بخودت فرصت بده.بعدش بشین هدفاتو مشخص کن،ببین میخای چیکار کنی برا اینده ت،یه کاری کن بخودت افتخار کنی.من الان بعد اون همه سختی الان اینکه مامانم میگه بهت افتخار میکنم باعث میشه از مسیری که طی کردم لذت ببرم..
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
همه ی اینارو روزی چند بار با خودم مرور میکنم ولی هیچچهار پنج روزه استراحتم هر لحظه بی انگیزه تر میشم ...
اینکه یادت نباشه طببیعیه.باید دوسه دور بخونی تا ملکه ی ذهنت بشه.وقتی هدفت مهم باشه براش تلاش میکنی.من خودم از صب شروع میکردم میخوندم تا شب ساعت۱۲
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)