2777
2789
عنوان

تک فرزند های تنها چقد گناه دارن

252 بازدید | 25 پست

یکی دارم ولی به نظرم بچه بزرگ کردن انرژی و اعصاب میخاد من هم کار زیاد دارم هم حال ندارم باهاش بازی کنم یه نفرم ندارم بیاد یکم از تنهایی درش بیاره 

ولی از نظر مالی چیزی بخاد براش فراهم در حد خودمون.

ولی چند تا بچه داشتن نعمته اگه با هم بسازن یا اونایی که بچشون همبازی داره خیلی نعمته. من دلم به حالش میس روزه بچم یا پای تلویزیونه یا سرش تو موبایله یا نقاشی میکشه  هر وقت بتونم یکم بازی می‌کنم ولی انرژی ندارم

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب عزیزم اینم در نظر بگیر بزرگ بشن هر کدوم میرن سراغ زندگی خودشون اکثرن هم یا خاهر یا برادر قط رابطه هستن 

منم ی پسر ۱۵ ساله دارم و دیگه نمیخام ..

بتونم آرزوهاش برآورده کنم خوبه 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

عزیزم اگر انرژی همین یه دونه رو نداری چطور میخوای بازم بیاری بچه خیلی حوصله میخواد مخصوصا بچه های الان که باید باهاشون رفیق باشی 

متاسفانه منم مادرم کم حوصله بود و با اینکه دوتا خواهر بودیم بازم تفاوتی نداشت خواهرم سنش از من بیشتر بود و برای خودش خوش بود درسته مراقبم بود ولی من توجه اصلی رو از مادرم میخواستم 

از طرفی هم چون کم بودیم رفاه کامل داشتیم از نظر مادی تامین اما معنوی کمبود 

خواهر و برادر قرار نیست معجزه کنن بودنشون بد نیست اما بچه توجه اصلی رو از والدین میخواد

شما چقد با بچت بازی میکنی

مادر کافی بودن مهمه.

شما وقتی بلد نیستی

حالش رو نداری

اعصابشو نداری

وقت نداری

فرقی نداره دوتا داشته باشی یا یکی

جفتشو بد تحویل جامعه میدی.

صبح تا ظهر م مذرسه و مهد هستت

بعدش باهم فیلم میبنیم

کناب میخونیم

نقاشی میکشیم

کاردستی و..

مهم اینه ظرف اجساسی بچه رو پر کیند

تایم مهم نیست

💕

من خودم باتوجه به گذشتم اصلا بچه نمیخواستم اما شوهرم دیوونه بجه بود ولش کتی همینطور میاره اما خودم اگه خدا پسرم رو نگه داره دیگه نمیخوام چون خودم متاسفانه مثل مادرم کم حوصلم ک اونطور باید و شاید با بچم اوکی نیستم 

عزیزم اگر انرژی همین یه دونه رو نداری چطور میخوای بازم بیاری بچه خیلی حوصله میخواد مخصوصا بچه های ال ...

خب ینی والدین چی کار کنن

من حس میکنم بچه تو فضای بچه ها خیلی شادتری 

چون خودم بچه بودم اونقدر با خو.اهرام بازی میکردیم اصن نفهمیدیم تنهایی جیه اصن مادرم یک بارم با ما بازی نکرد

الانم بچم تو بچه ها اصن سراغ گوشی نمیره خیلی خوشه تو بچه های فامیل

بچتو سعی کن پارک یا خانه بازی زیاد ببری یا وقتایی که همسرت هست شبی یک ساعت باهم ۳تایی بازی کنید اگه به سنی رسیده که میفهمه براش کتاب بخون همینکه با کتاب دوست بشه برای هفت پشتش عالیه کلاس نقاشی یا ورزشی ببرش که دورش شلوغ باشه

مادر کافی بودن مهمه.شما وقتی بلد نیستیحالش رو نداریاعصابشو نداریوقت نداریفرقی نداره دوتا داشته باشی ...

من باهاش نقاشی میکشم خودم غذاشو میدم شیشه میخوره باید کنارش باشم مثلا عادت داره تو شیشه مایعات میریزم میخورم کنارشم تایم زیادی باهام کنارشم ولی واقعا دیگه به کارای خونم نمیرسم بخام 24 باهاش بازی کنم

همکار میگه تو خیلی براش وقت میزاری

خب ینی والدین چی کار کننمن حس میکنم بچه تو فضای بچه ها خیلی شادتری چون خودم بچه بودم اونقدر با خو.اه ...

من توی بچگی هیچ دوستی نداشتم تا مدرسه خونه فامیل هم کم میرفتیم تنها سرگرمی کتاب و کامپیوتر بود 

البته مواظب فضای مجازی باش وگرنه اونقدرها هم نگرانی نداره

من باهاش نقاشی میکشم خودم غذاشو میدم شیشه میخوره باید کنارش باشم مثلا عادت داره تو شیشه مایعات میریز ...

کار خونه رو بعدا هم میشه انجام داد من ۷ماهه خونم به تنظیمات کارخانه برنگشته ولی همش میگم اشکال نداره میگذره