2777
2789
عنوان

تک فرزند های تنها چقد گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست
من باهاش نقاشی میکشم خودم غذاشو میدم شیشه میخوره باید کنارش باشم مثلا عادت داره تو شیشه مایعات میریز ...

اینا ک کارای عادی یک مادر هست.

مهم این نیست چقدر پیشش باشی

گفتم مهم اینخ ظرف احساس و هیجانی رو پر کنی

💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خونه رو بعدا هم میشه انجام داد من ۷ماهه خونم به تنظیمات کارخانه برنگشته ولی همش میگم اشکال نداره ...

من خیلی کنارشم

اصن نمیشه همش کنارش بود بالاخره آدم باید به زندگی هم برسه ولی حرفم ائمه دو تا باشن بهتره طبق تجربه بچگی خودم تمام روز با خواهرام بودم و شاد و درحال بازی

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

من خیلی کنارشماصن نمیشه همش کنارش بود بالاخره آدم باید به زندگی هم برسه ولی حرفم ائمه دو تا باشن بهت ...

حرفم اینه

غلط تایپی

اینا ک کارای عادی یک مادر هست.مهم این نیست چقدر پیشش باشیگفتم مهم اینخ ظرف احساس و هیجانی رو پر کنی

خبدی کا. کنم بغلش میکنن قربون صدقش میرم 

شما دقیقا با بچه سه ساله چه کار میکنی

من تک فرزندم

ولی اصلا دلم نمی‌خواهد بچه ام تک باشه 

یکسری چیزها هست که بچه فقط با ارتباط با هم سن و سالش یادمیگیره ، الان که بزرگ شدم میبینم چه چیزهایی رو تجربه نکردم در حالی که برای دوستای دیگم کاملا عادی بود. با اینکه اصلا دور اطرافم خلوت نبود ولی همه بزرگ بودن کسی نبود که باهاش بچگی کنم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
من خیلی کنارشماصن نمیشه همش کنارش بود بالاخره آدم باید به زندگی هم برسه ولی حرفم ائمه دو تا باشن بهت ...

بازم میل خودته گلم ولی به تجربه دیدم بچه های الان با قدیم فرقشون زمین تا آسمونه بچه های الان تک رو هستن گروهی نیستن مثل قدیم 

و اینکه زیاد هم به بچت نچسب بزار مستقل بار بیاد یکم تنهایی هم بد نیست 

بچه من ۷ماهشه میزارمش تو حصارش پیشش اسباب بازی میزارم نیم ساعت تنهایی بازی میکنه یا میزارمش توی روروئک پیش تلوزیون هر ۱۰دقیقه بهش سر میزنم 

در کا بهت بگم تو مادر فوق العاده ای هستی بچه هم بالاخره بزرگ میشه خودت رو الویت بزار حس میکنم بچه بیشتر کم انرژی تر و کم جون ترت میکنه و سطح دقدقه هات بیشتر میشه 

بازم هر طور راحتی

من متوجه نمیشم مشکل شما چیه؟کجای کار میلنگه ک فکر میکنییک بچه دیگه بود ایت مشکل نبود؟مهد و خانه بازی ...

مشکل اینه باید خ.دم براش وقت بزارم ولی یه مادر مث یه بچه نمیتونه همبازی باشه 

میگم اصن هر کار کنی حس و حالت با بچه فرق داره انرژی‌تان کمتره بچه با بچه خوشتره

بازم میل خودته گلم ولی به تجربه دیدم بچه های الان با قدیم فرقشون زمین تا آسمونه بچه های الان تک رو ه ...

مرسی گلم از انرژی دادنت