2777
2789
عنوان

حرفای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 35 پست
تازه برگشته میگه سرویس طلا گرونه نقره بندازی کی میخواد بفهمهیعنی داشتم سکته میکردم بازم سکوت کردم فق ...

بگو قرار نیست کسی بفهمه خودم که میفهم ،طلا میشه پشتوانه زندگیتون سکوت نکن به عنوان کسی که یه عمر در مقابل همه چی ،چه خانواده خودم چه همسرم سکوت کرده ،خواهرانه بهت میگم به خودت ظلم نکن ،هر چقدر بیشتر برای خودت ارزش قائل باشی برای بقیه هم ارزش داری

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
نه برای چی هنوز هیچی نشده دارن زمینه سازی میکنن که واسه تو کم بزارن، واسه اون سنگ تموم بزارن تو جیکت ...

چند بار بحثشو انداختم که من جای دیگه رو انتخاب کردم اما میگه قبلش بریم اینجا خوشت نیومد قرار داد نبند

به شدت حساسم من رو آرایش به حرف مادر شوهرم برم اونی که میخوام نشه سکته میکنم

اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو قرار نیست کسی بفهمه خودم که میفهم ،طلا میشه پشتوانه زندگیتون سکوت نکن به عنوان کسی که یه عمر در ...

اصلا احساس میکنم با حرفاش داره امتحانم میکنه

اصلا مگ میشه همچین چیزی

واقعا درسته زن بدی نیست اما بعضی وقتا یه حرفایی میزنه نمیدونم داره امتحانم میکنه یا واقعا جدیه اما ا ...

از روی بی سیاستی تیری در تاریکی میندازه شاید شما حرفاش قبول کنید

برای دل خودتون بهتره از علاقیتون کوتاه نیاید

تجربه به من ثابت کرده نباید جز سلام علیک حرف دیگه با مادرشوهر زد بعد 4سال تازه داره چوب محبتام میخورم ازش

اصلا احساس میکنم با حرفاش داره امتحانم میکنه اصلا مگ میشه همچین چیزی

حرف رو میندازه که تو رودرواسی قبول کنی ،آرایشگاه هم میخواد ببرت اونجا مجبور بشی قرارداد ببندی ،معلومه پسر کوچیکه رو بیشتر دوست داره میخواد هر چی خوبه برای اون باشه ،از اول سفت و سخت باش نذار همه چی رو بهت تحمیل کنن، اگه ندارن چه طور برای اون یکی دارن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چند بار بحثشو انداختم که من جای دیگه رو انتخاب کردم اما میگه قبلش بریم اینجا خوشت نیومد قرار داد نبن ...

ن نرو به هیچ وجه

اشتباه از توعه ک حرفشو میندازی

دیگه راجب هیچکدوم از خرید ها و کارا هیچی را بهش نگو، خرفشو ننداز، نگو میخام برم فلان کارو بکنم یا فلان چیزو بخرم

یهو با شوهرت برید بخرید تموم کنید. بعد خرید هم بهش نگو. شوهرت میبره خونه میبینه دیگه.

اگر هم بعدا فهمید ناراحت شد گله کرد، بگو ما بیرون بودیم رد شدنی گفتیک بخریم کارو تموم کنیم، و یهویی شد و دیقه نودی شد و فلان

تا نم نم این اخلاق بد را ترک کنید هم تو هم مادرشوهرت

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

از روی بی سیاستی تیری در تاریکی میندازه شاید شما حرفاش قبول کنیدبرای دل خودتون بهتره از علاقیتون کوت ...

واقعا بعد این باید جوابشونو با احترام بدم چون احساس میکنم خرم اینا میخوان سوارم بشن از سکوتم سو استفاده میکنن

ادم عاقل همچین حرفی به عروسش نمیزنه احساس میکنم خیلی آدم ساده ایه که اینطور گفته نه بدجنسولی در هر ص ...

بدجنس که نیست تاحالا نه عصبی شده باهام بد حرف بزنه نه تفرقه بندازه اما این حرفاش بهم برخورده

حرف رو میندازه که تو رودرواسی قبول کنی ،آرایشگاه هم میخواد ببرت اونجا مجبور بشی قرارداد ببندی ،معلوم ...

اره پسر کوچیکه عزیز تره همه میدونن

بعد این باید یک جوری نه بگم دیگه

ن نرو به هیچ وجهاشتباه از توعه ک حرفشو میندازیدیگه راجب هیچکدوم از خرید ها و کارا هیچی را بهش نگو، خ ...

اصلا من هیچی نمیگم

خودش شروع کرد به گفتن

چند بار گفتم که من جای دیگه میخوام برم

اما باز میگه بریم فلان جا

خخخ ببین یه عمری باید با حرفاش بسازی البته حرفاش در برابر مادر شوهر من هیچه

حالا میخوایم تو یه ساختمون زندگی کنیم 😅