2777
2789
رهن و کرایه که خیلی خیلی بالا رفته شما شهرستان هستید ؟

کرج گوهردشت 

پارسال رنج خونه هایی که مورد پسند ما بود روی ۲/۵ تا ۳ بود امسال حدود ۲ هست البته میلیارد تو دیوار راحت میشه سرچ کرد البته چون تو نی نی سایت قیمت که میگی سریع میگن دروغ نگو و این قیمت نیست و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما چیزی که داریم می‌بینیم و دنبال خرید هستیم پارسال محله مون متری ۱۲۰ بود الان ۶۰ تا ۸۰ مشتری ه ...

مورد شما یه استثناست

من تابستون تو اوج فصل جابجایی خونه رو دادم اجاره ۳۰۰ پیش ماهی ۱۳ تومن

مستاجرم رو منتقل کردن شهرستان فقط ۵ ماه اونجا ساکن بود الان تو زمستون که فصل جابجایی هم نیست همون خونه رو ۳۰۰ پیش ۱۵ اجاره دادن

حتی روی رهن هم اثر نداشته. بعدم شاید مشتری برای خرید کم بشه و رکود بشه که علت رکود مسکن هم افزایش شدید قیمت بوده دیگه پول مردم به خرید نمی رسه.ولی مستاجر همیشه هست و با افزایش تورم بیشتر هم میشه

منطق بازار عرضه و تقاضا هست. وقتی مستاجر همیشه هست تقاضا برای ملک زیاده و قطعا افزایش اجاره کرایه رخ میده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
کرج گوهردشت پارسال رنج خونه هایی که مورد پسند ما بود روی ۲/۵ تا ۳ بود امسال حدود ۲ هست البته میلیارد ...

این که گفتم رهن هست نه خرید رهن و اجاره ....

الان تو ساختمون خودمون طرف گرفته ۱/۵ میلیارد ماهی ۴۲ اجاره ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مورد شما یه استثناستمن تابستون تو اوج فصل جابجایی خونه رو دادم اجاره ۳۰۰ پیش ماهی ۱۳ تومنمستاجرم رو ...

اتفاقا طبقه بالامون اول تابستون خونه رو گذاشته بود ۳ رهن کامل نرفت که نرفت تا یک ماه پیش ۱۸۰۰ داد رهن کامل 

من چیزی که دارم اینجا میبینم رو میگم 

شاید محله شما جز محله های قیمت مناسب هست 

کرج گوهردشت پارسال رنج خونه هایی که مورد پسند ما بود روی ۲/۵ تا ۳ بود امسال حدود ۲ هست البته میلیارد ...

میگی منطقه شما الان شده متری حدود ۸۰ تومن و مورد پسند شما الان رو ۲ تومنه

😑😑😑😑😑

مورد سند شما یه سوئیت ۲۰ متری هست؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
میگی منطقه شما الان شده متری حدود ۸۰ تومن و مورد پسند شما الان رو ۲ تومنه😑😑😑😑😑مورد سند شما یه س ...

عزیزم پول رهن هست نه خرید گفتم تو پست بعدی که اشتباه نشه

میگی منطقه شما الان شده متری حدود ۸۰ تومن و مورد پسند شما الان رو ۲ تومنه😑😑😑😑😑مورد سند شما یه س ...

و دارم از میلیارد صحبت میکنم نه میلیون برای رهن و اجاره ...