2777
2789
ممنون پس رشد بازم ادامه پاره

رشد مسکن مثل طلا و دلار نیست که هر روز هر ساعت...

مسکن یهو انداره ی چند سال میره بالا

من سال ۹۷ به واحد خریدم ۴۰۰ میلیون الان رهنش ۱میلیارد و خرده ای..

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
قیمت کرایه ها میگن که مبلغ بالایی هست واقعا دو میلیارد

سرچ کنید داخل دیوار البته الان میان میگن این قیمت نیست میدونم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشد مسکن مثل طلا و دلار نیست که هر روز هر ساعت...مسکن یهو انداره ی چند سال میره بالامن سال ۹۷ به واح ...

ولی تو سالهایی بود که یکهو مسکن هم دوبرابر شده اون وقت که رونق داشت ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممنون از راهنمایی تک تک شما عزیزان انشالله خدا خیرتون بده

امیدوارم بهترین ها برای برادر محترمتون رقم بخوره

اونجا هم خیلی خوبه ❤️

خودم ساکن تهران کوهسار

چند سال پیش به پیشنهاد یه دوست اونجا خریدم و واقعا هم راضی هستم .چون خودم ساکن نبودم نمیدونم زیاد جزئیات منطقه رو فقط همه بم گفتن منطقه ی خوبیه مخصوصا چندتا خیابونش مثل رودکی و خیام .

خودم ساکن تهران کوهسارچند سال پیش به پیشنهاد یه دوست اونجا خریدم و واقعا هم راضی هستم .چون خودم ساکن ...

بله عالیه ملک و ماشین اگر بخواین سرمایه بلند مدت باشن عالیه 

بله عالیه ملک و ماشین اگر بخواین سرمایه بلند مدت باشن عالیه

خدا برای همه سبب خیر بسازه

امروز مهمونی بودم شنیدم میگفتن برنج به شدت گرون شده

صحبت از قیمت های  کیلویی ۱۴۰ هزار تا ۱۶۰ هزار بود واقعا سرم یه حالی شد.خدا به داد همه برسه

خدا برای همه سبب خیر بسازهامروز مهمونی بودم شنیدم میگفتن برنج به شدت گرون شدهصحبت از قیمت های کیلوی ...

افتضاح سه ماه پیش همسرم رفت برنج گرفت گفت ببینیم چطوره برم باز بگیرم اون موقع کیلویی ۱۱۰ بود همش تعلل کرد چند روز پیش گرفت همون رو ۱۶۰ 🤐 تازه از پخش عمده 

پس این قیمتاکه شنیدم حقیقت داشت

بله عزیزم برنج حتی سبزیجات صیفی جات میوه لبنیات و ...

الان خودم هم فک  میکنم میگم نکنه این تحلیل های اقتصادی که میخونم و من همش میگم اشتباه باشه بعد عید طبق حرفهای شما مسکن هم بالا بره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️