2777
2789
خب خونه رو تو رکود باید خرید دیگه🤕😑😑تو گرونی که نمیشه

بله ولی الان مملکت کلا از لحاظ سیاسی هم رو هواست کسی دیگه تو ملک سرمایه گذاری نمیکنه و تا شرایط اینه پایین تر هم میاد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه همه ضرر! اگه واقعا رکود باشه که خب صبر کنه بعد عید وام دیگش رو بگیره خونه بهتری می تونه بخره

اون پول رو که داره تبدیل به طلا سکه کنه 

البته برای سرمایه گذاری میخوان خونه بخرن؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان از پارسال خونه گرون شده ؟

نه محله ما پارسال متری ۱۲۰ بود الان ۶۰ تا ۸۰ همونم مشتری نداره التماس میکنن

ملک و ماشین تورکود مطلق با همین قیمت مشتری نیست جو الکی میدن اول سال ۲۰۷ رو با همین روش فروختن به ما ...

ببین امیدوارم که قیمتای ملک و ماشین 

حداقل تو همین رنج بمونن 

اما چیزی که عیان و مشخصه وقتی طلا و دلار آنقدر رفته بالا 

همه اجناسم ۳۰ درصد افزایش خوردن 

در وهله بعدی احتمالا ملکه که تکون خواهد خورد 

ولی حتی اگه حالت رکودم باشه 

بازم همیشه برد با کسایی که می‌خرن مخصوصا مسکن اولی ها 

چون بغیر دارایی و سرمایه 

براشون آرامش و آسایش به پیش داره 

پس چه کنه دست رو دست بیاره پولش بی ارزش میشه

من گفتم بهتون طلا بخره اولین پستم گفتم 

بله ولی الان مملکت کلا از لحاظ سیاسی هم رو هواست کسی دیگه تو ملک سرمایه گذاری نمیکنه و تا شرایط اینه ...

رکود پایین اومدن نیست فقط کاهش تعداد معاملات هست

من خرداد یه ملک خریدم تا الان متری ۵ تومن رفته روش.

بعدم خونه رو نمیخرن که چندماه بعد بفروشن.

این جو طلا بخر الان هم مثل بورس چند سال پیش هست. یه عده دلال اینو انداختن تو دهنا که ملک میاد پایین...

الان که طلا رفته بالا و ملک تو رکود هست به علت رکود اونایی که پول لازم هستن تخفیف های خوبی میدن. اتفاقا خیلی ها دارن طلا و دلار رو با قیمت بالا میفروشن و خونه تو رکود میخرن

بعد از عید قیمت ها تغییر می کنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ببین امیدوارم که قیمتای ملک و ماشین حداقل تو همین رنج بمونن اما چیزی که عیان و مشخصه وقتی طلا و دلار ...

بله درسته حرفهاتون کاملا

ببین امیدوارم که قیمتای ملک و ماشین حداقل تو همین رنج بمونن اما چیزی که عیان و مشخصه وقتی طلا و دلار ...

اره سالهای پیش اول طلا بعد موادغذایی بعدم متاسفانه ملک کشید بالا

رکود پایین اومدن نیست فقط کاهش تعداد معاملات هستمن خرداد یه ملک خریدم تا الان متری ۵ تومن رفته روش.ب ...

والا ما چیزی که داریم می‌بینیم و دنبال خرید هستیم پارسال محله مون متری ۱۲۰ بود الان ۶۰ تا ۸۰ مشتری هم نداره کافیه یک جا بریم دیگه بیخیالمون نمیشن حتی رو قیمت رهن هم تاثیر داشته