2777
2789
من هم همین بودم خدا میدونه نشسته نشسته میرفتم نوبت عمل زدم اما خدارو صدهزار مرتبه شکر تموم شد

خدا رو شکر خوب شدی چجوری آخه؟ 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

سلام من بشدت این مشکل رو داشتمشربت منیزیوم و ملینها برای من جواب ندادیه مدت هر روز خیارو کاهو استفاد ...

چجوری استفاده کردی میگی عزیزم

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری استفاده کردی میگی عزیزم

همه جا دارن بزن نت خودت بخون تحقیق کن خیالت راحت باشه

حتی خودتم میتونی درست کنی با آب پنیر 

ولی من همونو چون غنی شده بود گرفتم

صبحا با آب ولرم مخلوط میکنی و میخوری 

یادم نیست صبح و ظهر و شب یا فقط صبحها

دستورش روش هست 

اصلا بدنم حال اومد

چندین سال بود ببخشید به وقت نمیتونستم برم توالت 

همیشه نامنظم و با درد 

که این نتیحه داد

همه جا دارن بزن نت خودت بخون تحقیق کن خیالت راحت باشهحتی خودتم میتونی درست کنی با آب پنیر ولی من همو ...

عزیزکم خوب بشم دعات میکنم 🙏🌹

عزیزکم خوب بشم دعات میکنم 🙏🌹

فقط میتونی اسم کارخونه رو بهم بگی 

خیلی التماس دعا دارم ازت

حاجتت روا خواهر قشنگم. فقط ایمش رو کامل بهم بگو از کدوم شرکت و اینا 

حاجتت روا خواهر قشنگم. فقط ایمش رو کامل بهم بگو از کدوم شرکت و اینا

ان شاءالله عزیزم

ببین من اصلاااا دقت به اسمش نکردم جعبه شم انداختم رفت

برو یه عطاری معتبر بگو ماء الجبن افتیمونی میخام

خودشم برات توضیح میده

اینارو بخون:::

نیاک یا آب پنیر ، یک پودر پروتئینی است که به عنوان فرآورده طب سنتی در بازار دارویی ایران به فروش می‌رسد. این پودر دارای اکثر آنزیم‌های ضروری است و در پاکسازی کبد، تقویت قوای بدن و خونسازی نقش اساسی دارد. کبد یکی از ارگان‌های حیاتی بدن است که نقش اساسی در متابولیسم غذا و دارو دارد.

این فرآورده به عنوان تقویت‌کننده عمومی بدن و تصفیه کننده خون در سالمندان، اطفال و افرادی که در دوره نقاهت هستند و یا با واریس، دردهای سیاتیکی و آرتروز دست و پنجه نرم می‌کنند، تجویز می‌شود. همچنین به عنوان یک داروی کمکی در درمان حساسیت‌های پوستی، خارش، پسوریازیس، شقاق و یبوست استفاده می‌شود.

ان شاءالله عزیزمببین من اصلاااا دقت به اسمش نکردم جعبه شم انداختم رفتبرو یه عطاری معتبر بگو ماء الجب ...

ممنونم انشالله خیر ببینی 

روغن زیتونطبیعی بریز رو کاهو برنج خودت

آب ولرم جوشیده ناشتا 

خاکشیر و تخم شربتی خیس کن یکساعت خیس بخوره صبح بخور

انجیر از،شب قبل خیس کن تو آب بخور

کیوی بخور آب زیاد بخور 

گل محمدی دم کن بخور این به دلپیچه میندازه

تحرک داشته باش حتما 

سوپ جو هفته ای ۳ بار بخور .لبو الان هست عااالیه

نتیجه گرفتی دعام کن  

الا بذکر الله تطمئن القلوب
ان شاءاللهالهی که مصرف کنی و خوب خوب بشی

انشالله از دعای خیرت مهربون، 🌹🌷