otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 عنوان خانمهای لوازم آرایش باز بیاییینن 115 بازدید | 18 پست خانما دیروز رفتم یه کرم پودر مپ m030 گرفتم شماره ۳ ۷۸۰ تومن بنظرتون گرون نگرفتم؟خیلی زیاد نیست قیمتش؟حجمش هم سی میله [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you 1403/11/11 | 11:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24372 کرمپودر مپ کاورش عالیهدو سال پیش 600 و خورده ای بودالان حتما گرونتره اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
axtargal عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3616 ۳۰۰ گرون گرفتی اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 کرمپودر مپ کاورش عالیهدو سال پیش 600 و خورده ای بودالان حتما گرونتره اووووه دو سال پیشششمن همین دیروز گرفتم ۷۸۰ بدون چربیه جوش هم نمیزنیآره واقعا خوبه پس گرون نگرفتم [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 ۳۰۰ گرون گرفتی دو سه نفر دیگه هم اونجا بودن داشتن اینو میگرفتن یعنی ۵۰۰ تومنه؟واا:( [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24372 اووووه دو سال پیشششمن همین دیروز گرفتم ۷۸۰ بدون چربیه جوش هم نمیزنیآره واقعا خوبه پس گرون نگرفتم کرم خیلی خوبیه مبارکت باشه اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 کرم خیلی خوبیه مبارکت باشه ممنونم عزیزمخودتون استفاده کردید؟ [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24372 ممنونم عزیزمخودتون استفاده کردید؟ آره اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
axtargal عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3616 دو سه نفر دیگه هم اونجا بودن داشتن اینو میگرفتن یعنی ۵۰۰ تومنه؟واا:( من قیمتش رو تو دیجی کالا دیدم ۵۲۰ بود اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 من قیمتش رو تو دیجی کالا دیدم ۵۲۰ بود نه اون قیمتهایی که توی دیجی کالا هست قیمت های قدیمیه قیمت توی مغازه نیست🥲 [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 تو دیجی کالا زده ۴۴۰ آره اونجا هارو منم دیدم ترب هم دیدمولی بری مغازه قیمتهای دیجی کالا نیست زیر هفتصد هشتصد نمیدن😕 [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
axtargal عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3616 نه اون قیمتهایی که توی دیجی کالا هست قیمت های قدیمیه قیمت توی مغازه نیست🥲 خوب گرفتی پس اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
fa77teme عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 3382 نه اون قیمتهایی که توی دیجی کالا هست قیمت های قدیمیه قیمت توی مغازه نیست🥲 نه من الان رفتم نگا کردم تخفیف میزنن بعضی موقه ها و انگار تو انبارشون یکی دوتا باشه کمتر میکنن قیمتو
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 نه من الان رفتم نگا کردم تخفیف میزنن بعضی موقه ها و انگار تو انبارشون یکی دوتا باشه کمتر میکنن قیمتو اگه اینجوریه توهم یدونه بگیر چون تو بیرون دیگه با این قیمت پیدا نمیشهآخه این تخفیفم همیشه گیر آدم نمیاد [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you