2777
2789
عنوان

کنکور بیاین

280 بازدید | 46 پست

سه ساله پشت کنکورم همه الان قشنگن غیر من اصلا میگن این،قشنگه اون قشنگه منو نمیگن خیلی چاق شدم سیر هم نمیشم از دوستام خبر ندارم بیرون،نمیرم اینستا ندارم دوست و آشنا دیگه تحویلم نمیگیرن با بقییه خوبن با من نه بقییه همیشه در حال یه تغییری هستن یا رو صورتشون یا یه چیزی عوض میکنن من فقط پولامو برا کنکور خرج میکنم میگن این لباسا لباسای قبلنه همش پز میدن همش به آدم حرف میزنن خودشون با خودشون خوبن از منم بزرگترن الانم چند تاییشون،ازدواج کردن بقییه آشناها میگن خدا رو شر اینا که زندگی خوبی دارن تیکه میندازن تازه خیلی براشون سواله با ۲۰ سال سن چرا ازدواج نمیکنم آرزوهای آدمو مسخره میکنن فکر کن،تو ی جمعی باشی اصلا باهات صحبت نکنن خودشون با خودشون باشن اینایی که قبلا خوب بودن مراسم هاشون دعوت نیستی خودشونن نمیدونم ی چیزی بگین حالم خوب شه برم درس بخونم دنیای من خیلی بزرگه اینا مسخره میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه رشته خوب قبول شو‌

رفتارشونتغییر میکنه

ولی خدایی خیلی روانی‌ ان اونای اطرافت ،کنکور قبول شدن‌ یا نشدن ملاک واسه همصحبتی شونه:/

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

بخون به جایگاهی برس که اینا آرزوشون باشه یک دقیقه باهات حرف بزنن و برای کلاس گذاشتن پیش بقیه از اینکه تو فامیل و آشناشونی تعریف کنن...

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱