2821
2789
عنوان

کنکور بیاین

280 بازدید | 46 پست

سه ساله پشت کنکورم همه الان قشنگن غیر من اصلا میگن این،قشنگه اون قشنگه منو نمیگن خیلی چاق شدم سیر هم نمیشم از دوستام خبر ندارم بیرون،نمیرم اینستا ندارم دوست و آشنا دیگه تحویلم نمیگیرن با بقییه خوبن با من نه بقییه همیشه در حال یه تغییری هستن یا رو صورتشون یا یه چیزی عوض میکنن من فقط پولامو برا کنکور خرج میکنم میگن این لباسا لباسای قبلنه همش پز میدن همش به آدم حرف میزنن خودشون با خودشون خوبن از منم بزرگترن الانم چند تاییشون،ازدواج کردن بقییه آشناها میگن خدا رو شر اینا که زندگی خوبی دارن تیکه میندازن تازه خیلی براشون سواله با ۲۰ سال سن چرا ازدواج نمیکنم آرزوهای آدمو مسخره میکنن فکر کن،تو ی جمعی باشی اصلا باهات صحبت نکنن خودشون با خودشون باشن اینایی که قبلا خوب بودن مراسم هاشون دعوت نیستی خودشونن نمیدونم ی چیزی بگین حالم خوب شه برم درس بخونم دنیای من خیلی بزرگه اینا مسخره میکنن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه رشته خوب قبول شو‌

رفتارشونتغییر میکنه

ولی خدایی خیلی روانی‌ ان اونای اطرافت ،کنکور قبول شدن‌ یا نشدن ملاک واسه همصحبتی شونه:/

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

عزیزم به حرف کسی توجه نکن، به منم گفتن تو چن ساله قرنطینه ای تهش من رفتم بهترین دانشگاه تهران درس خوندم و اونا خونه شوهر فقط بچه زاییدن

🔥I ain't waitin and wishin...oh i got that ambition🔥

بخون به جایگاهی برس که اینا آرزوشون باشه یک دقیقه باهات حرف بزنن و برای کلاس گذاشتن پیش بقیه از اینکه تو فامیل و آشناشونی تعریف کنن...

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز