2777
2789
عنوان

کنکور بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 46 پست
منم دارم کنکور میدم هی به آدم ی چیزی میگن

آره دخترای اطرافم به خودشون میرسن خوشگل میشن کلی خواستگار دارن من نه خوشگل شدم بخاطر درس نه خواستگار و رفیق دارم نه تفریح و خوشی و شادی نه آرزو... رسما زندانی شدم

نه خانواده خوبن دوست و آشنا بدن

دوست و آشنا که هیچی دیگه گفتن نداره

الان فقط دنبال منفعتن‌ منم سال اول کنکورم همه باهام خوب بودن فکر میکردن یه چیز توبی قبول میشم قبول که نشدم دیگه تحویلم نمیگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من همیشه با همه خوب برخورد میکنم توجه نمیکنم کی کیه به همه برابر احترام میزارم

سیاه بودن بقیه که نباید روی قلب پاک شما تاثیر بذاره❤️

درست رو بخون و تمام هدفت کنکورت باشه و به این چرت و پرت ها اهمیت نده

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

دوست و آشنا که هیچی دیگه گفتن ندارهالان فقط دنبال منفعتن‌ منم سال اول کنکورم همه باهام خوب بودن فکر ...

منم فکر می‌کردند قبول میشم خوب بودن الان دیگه تحویلم نمیگیرن خودشون با هم خوبن همشون دارن خوش میگذرونن چقد قبلا زنگ میزدن الان زنگ نمیزنن خیلی به خودشون میرسن ما فقط درس می‌خونیم خیلی هم خوشگلن همش هم دنبال تفریح هستن ما کتاب می‌خونیم 

مردم حسود شدن نمیتونن موفقیت آدمو ببینن 

من پیرا میخونم و یه مدت میخواستم المپیاد دانشجویی شرکت کنم تا حرف المپیادو زدم بابام با حالت خیلی بد اومدنی پوزخند زد قلبم بدجوری شکست(منظورش این بود اگه باهوش بودی پزشکی دندون میاووردی نه پیرا) 

منم دارم شروع میکنم به خوندن واسه کنکور ۴۰۶ با ۱۹ سال سن خودمو بهش ثابت میکنم

این که خیر سرش پدره اینجوری رفتار میکنه دیگه از فامیل انتظاری نیست💔

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

مردم حسود شدن نمیتونن موفقیت آدمو ببینن من پیرا میخونم و یه مدت میخواستم المپیاد دانشجویی شرکت کنم ت ...

آدم هر چی گرفتار باشه باز خانوادش براش هستن اما دوست و آشنا نه واقعا تا زمانی فک کنن به درد میخوری خوبن

میخوام بخونم فکرم میره ی جای دیگه

خب نباید بره دختر

برو با مامانت صحبت کن یکم آروم بشی یا آبجیت و دیگه طرف همچین آدم هایی نرو و بشین سر درس و مشقت

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

نه خانواده خوبن دوست و آشنا بدن

گور بابای دوست و آشنا بیکاری؟ منم امسال اولین سالیه که پشت کنکورم و دوست و فامیل رو بوسیدم گذاشتم کنار. فقط نگرانیم واکنش خانوادمه

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜