2777
2789
عنوان

کنکور بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 46 پست
میخولم درس بخونم یاد بقییه می افتم نمیتونم

میفهمم درک میکنم دقیقا.

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

همش حرفشون هست حواسم پرت میشه

بخدا این مردمی که ما رو مسخره میکنن همونایی هستن که خودشون درگیر طلاق، خیانت، اعتیاد، بدبختی، بیکاری، بی سوادی، اختلال روانی، حرف مردم و جاری و مادرشوهر، حسادت، چشمو هم چشمی هستن. 

اگه از همه نظر عالی بودن بعد قضاوت میکردن باز یه چیزی

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینا خودشونم ری*دن موندن توش. فقط برای اینکه حال خودشون خوب شه میان حال بقیه رو بد میکنن. چون دیگه از طریق راه های سالم حال دل شون خوب نمیشه. فقط باید مسخره و تخریب کنن تا حس بهتری به خودشون داشته باشن

چرا پشت موندی پارسال رتبت چقدر بود

یه رشته بهتر میخواستم اگه میشه رتبه نگم نه اینکه درس بخونم قبول نشم همش فکرم درگیر بقییست نمیتونم درس بخونم چیکار کنم فکر نکنم

یه رشته بهتر میخواستم اگه میشه رتبه نگم نه اینکه درس بخونم قبول نشم همش فکرم درگیر بقییست نمیتونم در ...

یه حدودی بگو

5هزار  تا 10 هزار 

10 تا 15هزار

15 تا 20هزار

1 تا 5 هزار

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سلام‌عزیزم من بعد‌کنکور ۸۵ کیلو‌شده بودم . مهمونی‌ام‌نمی‌رفتم.  همه میگفتن ول کن‌بابا بهترین‌روزای زندگیته . بسه چقدر درس میخونی . یا میگفتن به بهونه درس فلانی‌مهمون‌راه‌نمیدن . منم‌دلخور میشدم‌ولی هدفم‌برام‌مهمتر بود . برای چاقیت‌نگران نباش . اینجور چیزا رو فقط بگو بعد کنکور‌درستش میکنم‌. منم‌ همینو‌میگفتم و بعد کنکور با کالری شماری و‌یکم‌ورزش تو خونه نزدیک ۲۰ کیلو‌کم‌کردم چون‌اراده ام‌قوی بود. تازه به هدفی ام‌که میخواسنم‌رسیدم و همونا که میگفتن‌بسه چقدر درس  ، همونا همیشه تو‌نگاهشون ‌تحسینه الان . برای موفقیتت و آینده ات تلاش کن مطمئن باش بعدا قضیه فرق میکنه .  اخ نمیدونی چه لذتی داشت وقتی‌نتایج اومد و رشته ای که دوست داشتم قبول شده بودم . بهترین حس دنیا بود . بعد همه‌اومدن‌تبریک‌گفتن .

موفق باشی . برای حاجت‌منم‌دعا‌کن‌مرسی 

سلام‌عزیزم من بعد‌کنکور ۸۵ کیلو‌شده بودم . مهمونی‌ام‌نمی‌رفتم. همه میگفتن ول کن‌بابا بهترین‌روزای ز ...

مرسی دعا میکنم چکار کنم به بقییه فکر نکنم همش فکرم پیش بقییست نمیتونم درس بخونم

مرسی دعا میکنم چکار کنم به بقییه فکر نکنم همش فکرم پیش بقییست نمیتونم درس بخونم

میفهمم حالتو . ولی باید اینطور باشی که تو ذهنت بگی بعد از‌کنکور بهش فکر میکنم بعد از کنکور اینارو جبران‌میکنم بعد از قبولیم دیگه زبونم‌جلوشون درازه . مطمئن باشن همونا میان بهت تبریک‌میگن و تو‌نگاهشون تحسین رو میبینی . ببین کلا هر جریانی بود من میگفتم‌بعد کنکور‌بعد کنکور