2777
2789
عنوان

حذف قند

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 27 پست
من بجاش عسل کشمش خرما و.. میخورم ولی چون حجم کاری زیادی هم رومه از این طرف پریود هم نمیشم نمیدونم ای ...

پروژسترون بزن منم الان دوماهه پریود نشدم با اینکه حذف قندم کردم دکترا برام امپول پروژستزون نوشته 

چرا رفتم ولی گفت باید سبک زندگیتو درست کنی من بعد از درست کردن سبک زندگی:😂

😂😂😂😂😂😂😂 به خدا منم شکلات اینا میخورم پریودم روبه‌راه تره. پس اگه اینجوریه احتمالا خیلی سبک زندگی‌ت رو تغییر دادی. شوک وارد شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون همزمان باید کربوهیدارتتم حذف بشه ورزشم پی در پی باشه همون قند طبیعیم درطول روز انداره مشخص داره

ورزش فعلا اصلا شرایطشو ندارم ولی تو برنامم هست 

اندازه طبیعی چقد مثلا؟

کربوهیدرات چیا رو حذف کردی

پروژسترون بزن منم الان دوماهه پریود نشدم با اینکه حذف قندم کردم دکترا برام امپول پروژستزون نوشته

اره باید برم بزنم مرسی❤️

واقعا آدم سه ماه پریود نشه خیلی رو مخه

ورزش فعلا اصلا شرایطشو ندارم ولی تو برنامم هست اندازه طبیعی چقد مثلا؟کربوهیدرات چیا رو حذف کردی

مثلا در طول روز مجازی یه دونه میوه ای که قند داره بخوری بیشتر هویج و خیار و گوجه بخور ظهرا اگه برنج میخوری ده تا قاشق بیشتر نخور کنارش سالاد باشه بجا نون با ارد سفید نون پرتیین یا نون جو بخور شبا بیشتر حبوبات و گوشت و تخم مرغ بخور

😂😂😂عاشقتم اثری هم دیدی از حذف قند اگ اره چندوقت بعدش؟

پف بدنم کاملا خوابید

در کنارش مصرف نونم رو هم نصف کردم،  وزنم کم شد

برنج هم یک و نیم کفگیر میخورم.  

من عاشق شیرینی بودم.  یعنی حد و مرز برای مصرف نداشتم.  توانایی خوردن یک جعبه کامل شیرینیو داشتم.  با حذف قند و شکر،  دارم مبارزه با نفسم میکنم. 😕

چقد خوب 😍😍😍😍بعد چندوقت ؟

من تقریبا ۳ ماه حذف قند و شکر که گذشته بود وزنم کم نشد.  با اینکه پیاده روی میکردم.  مصرف نونمو نصف کرد،  یعنی قبلش ۸۰ گرم نون میخوردم،  الان ۴۰ گرم نان سبوسدار خشک جو یا گندم میخورم.  برنج هم یک و نیم کفگیر.  الان تو این یک ماه تقریبا ۴ کیلو کم کردم

من تقریبا ۳ ماه حذف قند و شکر که گذشته بود وزنم کم نشد. با اینکه پیاده روی میکردم. مصرف نونمو نصف ...

عه چه خوب منم سعی کردم کمتر بخورم ولی اینطوری نیست که اندازه گیری کنم مثلا حدودی اگ قبلا سه چهارم نون لواش می‌خوردم الان نصف شده گرچه می‌دونم این نون ها هم خوب نیست 

پس باید یه کم بیشتر رعایت کنم