2777
2789
عنوان

حذف قند

208 بازدید | 27 پست

دوستان من قند مصنوعی چند وقته حذف کردم یه ذره بی اعصاب شدم نمیدونم برای اینه یا برای اینکه دو سه ماه پریود نشدم؟ کسی تجربه داشته از حذف قند ؟!

خرما و عسل میخورم

بنظرتون برا اینه یا چیز دیگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از شهریور نمیخورمعسل، خرما، مویز، کشمش و شیره انگور میخورمکیک با شیره انگور میخورم. مشکلی ند ...

😂😂😂عاشقتم 

اثری هم دیدی از حذف قند اگ اره چندوقت بعدش؟

شیرینی طبیعی میخورم ولی قند مصنوعی و.. نه

من از همه ش میخورم اما در حد نرمال 

مثلا هرازکاهی بستنی یا کارامل 

ماهی یه بار نوشابه 

چیزی رو کامل قطع نمیکنم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

منم دوهفتس حذف قندم

برا اینکه زیاد هوس شیرینی میکنم چیزای دیگه رو جایگزین کردم مثلا بجا کیک کیک پرتیین درس میکنم عصرونه میخورم خیلیم خوشمزس این مدت اصلا هوس قند نکردم

چرا ما بدنمون برعکس بقیسقبلا حداقل ۵۰ روز یه بار پریود میشدم الان سه ماه نشدم

چون همزمان باید کربوهیدارتتم حذف بشه ورزشم پی در پی باشه همون قند طبیعیم درطول روز انداره مشخص داره 

چرا ما بدنمون برعکس بقیسقبلا حداقل ۵۰ روز یه بار پریود میشدم الان سه ماه نشدم

دقیقا! منم تازه داشتم سالم زندگی میکردم و ورزش و حذف قند، یهو پریودم دو ماه قطع شد. خیلی روزهای بدی بود. همه چیزم امتحان کردم ولی نشد. یهو اتفاق افتاد. نرفتی دکتر؟ 

منم دوهفتس حذف قندمبرا اینکه زیاد هوس شیرینی میکنم چیزای دیگه رو جایگزین کردم مثلا بجا کیک کیک پرتیی ...

من بجاش عسل کشمش خرما و.. میخورم ولی چون حجم کاری زیادی هم رومه از این طرف پریود هم نمیشم نمیدونم این بی اعصابی و سردرد برا کدومشه

دقیقا! منم تازه داشتم سالم زندگی میکردم و ورزش و حذف قند، یهو پریودم دو ماه قطع شد. خیلی روزهای بدی ...

چرا رفتم ولی گفت باید سبک زندگیتو درست کنی 

من بعد از درست کردن سبک زندگی:😂