2789
عنوان

😓😭😭😭😭

339 بازدید | 32 پست

دیگه نیمخام برم مدرسه خفه میشم نمیخام ادما رو ببیننم چرا همش تو مدرسه پشت سرم حرف میزنن بد نگاهم میکنن بقران یسزه گریه میکنم برا خانوادمم مهم نی سال دوازدهمم 😓😓😓بخداا یه جوری حررص میخورم بدنم ففلج شده  بخداا میرم مدرسه. حالم بد میشه میگم خدایا زودی تموم شه اخه حس میکنمم همه مسخرم میکنن ...... بد نگاهم. میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرفاشون محل نزار .

اونا ببخشید سگ کی باشن که بخوان مردم رو قضاوت کنند.

فقط به حرفاشون محل نزار 

و تو دلت بگو میگذره ❣️

آقایون درخواست دوستی ندید متعهد به مردی که تا ابد دوسش دارم ،،،،،الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...

چون ابجی با چشم خودم جلو دهن خودم پشت سرم حرف میزنن

عزیزم حس میکنم انقدر اعتماد بنفست پایین اومده که داری بزرگش میکنی قرار نیست چون یکی دو تا آدم بیشعور جلو روت یا پشت سرت چیزی گفتن بقیه هم اینطور ببیننت 

سعی کن به بقیه نزدیک بشی با چند نفر دوست باشی وقتتو خوب بگذرونی درستو بخون و حرف هیچ کس برات مهم نباشه

تنها دلخوشی منی دختر نازم 💋🦋

به حرفاشون محل نزار .اونا ببخشید سگ کی باشن که بخوان مردم رو قضاوت کنند.فقط به حرفاشون محل نزار و تو ...

ابجیییی من مثلا همچنیننم چیزی در گوش هم میگن روانی میشم میگم تا نفهمم طرف چی گفته روانی میششم... میگم خدایا یعنی چ اشتباهیی کردم نکنع اشنتباهیی کزدم پشت سرم میگه

اگه بی دلیل این رفتار هارو دارن، میشه گفت حس حسادت بهت دارنیا ممکنه کلاً مریض باشن.. وگرنه یه آدم سا ...

😓😓روانییی شدم بقراننن مجید .....   اجی میرم ت خیابونم از ادما میترسو

ابجیییی من مثلا همچنیننم چیزی در گوش هم میگن روانی میشم میگم تا نفهمم طرف چی گفته روانی میششم... میگ ...

خواهر گلم مثلاً چی میگن؟

حرف بد میزنن؟

آقایون درخواست دوستی ندید متعهد به مردی که تا ابد دوسش دارم ،،،،،الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...