2777
2789
عنوان

😓😭😭😭😭

314 بازدید | 32 پست

دیگه نیمخام برم مدرسه خفه میشم نمیخام ادما رو ببیننم چرا همش تو مدرسه پشت سرم حرف میزنن بد نگاهم میکنن بقران یسزه گریه میکنم برا خانوادمم مهم نی سال دوازدهمم 😓😓😓بخداا یه جوری حررص میخورم بدنم ففلج شده  بخداا میرم مدرسه. حالم بد میشه میگم خدایا زودی تموم شه اخه حس میکنمم همه مسخرم میکنن ...... بد نگاهم. میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفاشون محل نزار .

اونا ببخشید سگ کی باشن که بخوان مردم رو قضاوت کنند.

فقط به حرفاشون محل نزار 

و تو دلت بگو میگذره ❣️

الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️

چون ابجی با چشم خودم جلو دهن خودم پشت سرم حرف میزنن

عزیزم حس میکنم انقدر اعتماد بنفست پایین اومده که داری بزرگش میکنی قرار نیست چون یکی دو تا آدم بیشعور جلو روت یا پشت سرت چیزی گفتن بقیه هم اینطور ببیننت 

سعی کن به بقیه نزدیک بشی با چند نفر دوست باشی وقتتو خوب بگذرونی درستو بخون و حرف هیچ کس برات مهم نباشه

تنها دلخوشی منی دختر نازم 💋🦋

متاسفانه اجی دوساله افسردم نمیتونم درس بخونم

اگه بی دلیل این رفتار هارو دارن، میشه گفت حس حسادت بهت دارن

یا ممکنه کلاً مریض باشن.. وگرنه یه آدم سالم همچین رفتاری نداره

ملورین؛ به معنای مرواریدِ سیاه >

به حرفاشون محل نزار .اونا ببخشید سگ کی باشن که بخوان مردم رو قضاوت کنند.فقط به حرفاشون محل نزار و تو ...

ابجیییی من مثلا همچنیننم چیزی در گوش هم میگن روانی میشم میگم تا نفهمم طرف چی گفته روانی میششم... میگم خدایا یعنی چ اشتباهیی کردم نکنع اشنتباهیی کزدم پشت سرم میگه

،،😔😔😔مثلا چیکار اجییی اینو. گفتی قلبم بدتر لرزیذ

اگه حرف بقیه برات مهم باشه که زندگیت جهنم میشه محل نذار دوست نداری مدرسه ؟؟

☆꧁instead of wiping away your tears, wipe away the people who made you cry..꧂☆

اگه بی دلیل این رفتار هارو دارن، میشه گفت حس حسادت بهت دارنیا ممکنه کلاً مریض باشن.. وگرنه یه آدم سا ...

😓😓روانییی شدم بقراننن مجید .....   اجی میرم ت خیابونم از ادما میترسو

ابجیییی من مثلا همچنیننم چیزی در گوش هم میگن روانی میشم میگم تا نفهمم طرف چی گفته روانی میششم... میگ ...

خواهر گلم مثلاً چی میگن؟

حرف بد میزنن؟

الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️