2789
عنوان

😓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 32 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه حرف بقیه برات مهم باشه که زندگیت جهنم میشه محل نذار دوست نداری مدرسه ؟؟

ایشون سال دوازدهم هستن.

چون بعد عید دیگه نمیرن پس همین ۲ ماه رو تحمل کنن، واسه همیشه اون آدمای بیشعور از زندگیشون میرن بیرون:)

البته اگه هم‌دانشگاهی نشن یه وقت ( کاشکی نشن)

باید بهشون گفت شما که دو سال تحمل کردین این دوماهم روش:)

آقایون درخواست دوستی ندید متعهد به مردی که تا ابد دوسش دارم ،،،،،الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...

عزیزم حس میکنم انقدر اعتماد بنفست پایین اومده که داری بزرگش میکنی قرار نیست چون یکی دو تا آدم بیشعور ...

ابجی هعیی میگم بگذرم نمیشه قربونت برممم ....   اجیی دوتا سال دهمی دم بوفه مدرسه بودیم دیدم یکشون نگاه ازم کرد دیدم رفت گذاشتم تو گوشی رفیقش این همون دخترسس ابجی الان دق میخوزم میگم بیینم چ گفتنن ب نظرت برم.  یقشونو بگیرم بییینم چ گفتن

ایشون سال دوازدهم هستن.چون بعد عید دیگه نمیرن پس همین ۲ ماه رو تحمل کنن، واسه همیشه اون آدمای بیشعور ...

ابجییی .... مثلا پشت سرت چیزایی بگن ک خودت حس میکنی یه گناعی کردیی

ببین دخترکم ، اینجا بیشتر ته دلتو خالی میکنن ، اینقدر فکر نمیکنن که تو محصلی و بچه های دوربرتم سنی ندارن ، و شروع میکنن اونارو افریته خوندن و... عزیزم تو اعتماد به نفس پایینی داره ، از پدر و مادرت بخاه که ببرنت پیش مشاور ، چن جلسه مشاور خوب بری درست میشه