dunya_jon مدیر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2791 عنوان پیوند کبد | مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 20 پست توروخدا کسی تجربه دارههمسرم سه ماه و نیم پیوند شده ولی حالش بده خیلی میترسم پس زده باشهتوروخدا دعا کنید پسر یک ساله داریم خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین 1403/11/10 | 13:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2791 خدا رو هزار مرتبه شکر مشکل مربوط به پیوندش نبودهایشالله این مشکلش هم حل میشه عزیزم عمل شد گلم خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
منتظر_معجزه_خدام عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 2077 عمل شد گلم خدا رو شکر عزیزمایشالله همیشه زندگیت سبز باشه
عاشق_خدا1239 عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 17 سلام خواهش میکنم میگید حال شوهرتون چطورهمیشه بگید ملد کبدش چند بود یا بیلی روبینش چند بود زردی و ورم شکم داشت؟
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2791 سلام خواهش میکنم میگید حال شوهرتون چطورهمیشه بگید ملد کبدش چند بود یا بیلی روبینش چند بود زردی و ورم ... سلام عزیزم...خداروشکر الان بهتره بیلی روبین بیست و دو بود اوایلش.ورم شکمی نداشت خیرملدشو بپرسم مینویسم برات فک کنم هشت یا شونزده خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
عاشق_خدا1239 عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 17 سلام عزیزم...خداروشکر الان بهتره بیلی روبین بیست و دو بود اوایلش.ورم شکمی نداشت خیرملدشو بپرسم مینو ... خداروشکر انشاالله همیشه خوب باشید
dunya_jon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2791 خداروشکر انشاالله همیشه خوب باشید ملدش هم ده بود عزیزم پرسیدم ازش.بازم کمکی خواستی آیدی بدم راهنماییت کنم خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین