2777
2789
عنوان

پیوند کبد

903 بازدید | 20 پست

توروخدا کسی تجربه داره

همسرم سه ماه و نیم پیوند شده ولی حالش بده خیلی میترسم پس زده باشه

توروخدا دعا کنید پسر یک ساله داریم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
کاری جز دعا ازدستم برنمیاد

بازم ممنون عزیزم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دل شکسته ام دعا میکنم سایه اش بالای سر بچه اش باشه 

به حق امیر المومنین

به حق فاطمه زهرا 

داداش من ۱۰ ماه پیش ، بعد از اینکه ۹ ماه از پیوند ریه اش گذشته بود رفت و دختر ۶ ساله اش رو‌ تنها گذاشت💔😔

با دل شکسته ام دعا میکنم سایه اش بالای سر بچه اش باشه به حق امیر المومنینبه حق فاطمه زهرا داداش من ۱ ...

وای خدا بیامرزتش...علائمشون چی بود عزیزم

وای خدا بیامرزتش...علائمشون چی بود عزیزم

ریه صد در صد گرفته بود و دقیق کار می‌کرد

حدودا دو ماه بعد از پیوند گاهی اوقات یه صدای سوت از گلوی نازنینش می یومد ، بعدها فهمیدیم نای داداشم واکنش نشون داده و گوشت اضافه آورده

۱۵ فروردین هم تو یه بورنوسکوپی ساده اومدن گوشت اضافه رو بردارن که ریه خونریزی کرد و .....

داداشم بعد از پیوند تا روز آخر حالش خوب بود 😥

فامیل ما چند سال پیش ۲ بار انجام دادشاید حدود ۵ سال پیش بودالانم خداروشکر حالش خوبهالبته مراقبت میکن ...

بعد سه ماه و نیم شوهرم الان بستری شد برای عمل انسداد روده شده

دارم دق میکنم

ریه صد در صد گرفته بود و دقیق کار می‌کردحدودا دو ماه بعد از پیوند گاهی اوقات یه صدای سوت از گلوی ناز ...

شوهرم الان بستری شد برای عمل انسداد روده بعد سه ماه و نیم عمل پیوند

شوهرم الان بستری شد برای عمل انسداد روده بعد سه ماه و نیم عمل پیوند

الهی قربونت برم

عجیب حالتو میفهمم

ایشالله خدا به خودش ، به تو و به بچه ات رحم میکنه 

ایشالله عمر طولانی و با عزت داشته باشه شوهرت

خیلی حالتو میفهمم خیلی

الهی قربونت برمعجیب حالتو میفهممایشالله خدا به خودش ، به تو و به بچه ات رحم میکنه ایشالله عمر طولانی ...

مرسی عزیزم پیامتو دیدم آروم شدم

موردش رو ما داشتیم که تا چند سال بعد از پیوند حالش خوب نبوده ولی الان خوبه فکر کنم شش سالی گذشته . و ...

ای بابا چرا