2777
2789
عنوان

پسرا دیگه از زیر ازدواج در میرن

350 بازدید | 37 پست

مقصر اصلیشم یه سری دختران که راحت خودشونو در اختیار پسرا میزارن دیگه روابط دوستیم مثل قبل نیست طرف تا ببینه دختره دنبال بوسو  و بغل و از این داستانا نیست بیخیال میشه ما تا همین چندین سال پیش پسرامون  به ۲۴ که میرسیدن زن میگرفتن الان همشون مجرد موندن و بیخیال چرا چون یه سری دخترا هستن که راحت خونه میرن و نگید نیست که من تو محل کاری که بودم انقد دختر زیر ۲۰ سال اینجوری دیدم که الان وقت اینکارا براشون نبود همون روز اول درخواست طرفو قبول می‌کرد و خونه میرفت با اینکارا هم ارزش خودشونو پایین میارن هم اعتماد رو از بین بردن هم ازدواجا کم شده پس بنظرم خیلی از دلیل کم شدن ازدواج مسائل مالی نیست من اکثر ا مجردای اطرافم دستشون به دهنشون می‌رسید و کسایی که میبینم ازدواج میکنن اکثرا کسایین وضع مالی ضعیفی دارن و خیلی اهل دختر بازی نبودن اوضاع بنظرم خیلی داغونه و باید نظارت خانواده بیشتره و بنظرم با بچه های امروزی همچین چیزی غیر ممکنه چون من خودم دوتا خواهر کوچیک تو خونه دارم که به حرف هیچکس گوش نمیدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا هممون رو عاقبت به خیر کنه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

به شدت موافقم .از اصلی ترین دلیل ها همینه که گفتین .همینجا هم خیلی زیاد دیدم توی تاپیک ها بدون هیچ ابایی میگه رابطه داره .وحق رو به خودش میده که این یک نیازه،بدن خودشه،به کسی هم مربوط نیست 

خانوم جامعه شناس احتمالا که خدایی نکرده ربطی به دلار ۸۵ تومن و فقر نداره که ازدواج نمیکنن؟؟؟الان دخت ...

نه اون مواردی که من میگم وضع مالی‌شان خوبه متاسفانه دلیل ازدواجشون عدم اعتماده 

اره خیلیا دیدم پولم دارن بازی میکنن براحتی 

و واضحه با خودشون میگن تا وقتی انواع دختر هست چرا بریم زیر مسئولیت زن و زندگی

متاسفم برای دخترای این چنینی

مرد ها که ازشون انتظاری نداریم