2777
2789
عنوان

پسرا دیگه از زیر ازدواج در میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 37 پست
چه غذایی جلو مهمون گذاشتید؟!آتلیه کجا رفتیدببین سطح توقع و کیفیت که دلشون میخواد در یه سطح نیستو بنظ ...

بهترین آشپز شهر بود، غذا فسنجون و ژیگو، برنج ساده و باقالی پلو

آتلیه هم معروف بود

سطح کیفیت همه چی خیلی خوب بود، به نظرم بعضی دخترا انتظارات فضایی دارن، یه سری‌م خونه‌ی باباشون کمبود داشتن و میخوان جبران کنن

ما خونه هم خریدیم عزیزجان، میخواستیم میتونستیم برای عروسی بیشتر خرج کنیم ولی پولمونو هدر ندادیم

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

گرونی رو بهونه کردن من دایی خودم همین چند وقت پیش با وام ازدواج زن گرفت هیچیم نداشت راحتم دارن زندگ ...

یه سری دخترا دروغای اینستا رو باور میکنن و دنبال شاهزاده با اسب سفیدن، به نظرم کسی باید انتظار شوهر میلیاردر داشته باشه که خودش یا باباشم میلیاردر باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میشه همچی رو ساده برگزار کرد منتها الان توقعات بالا رفته حاضرن تن به هر کاری بدن ولی ساده سر خون ...

دقیقا. من زمانیکه مجرد بودم اولین ملاکم اخلاق خوب و مهربونی طرف بود. طرز فکرش و اینکه پاک باشه. اذیت کن نباشه...

الان همه انرژی و مبناشون  رو میگذارن روی عروسی و طلا و جهاز و این چیزا...بعد که دیگه همه چیز گذشت، و زندگی شرو شد میفهمن عههه طرف دختر بازه مثلا یا گند اخلاقه. همون لحظه با خودشون میگن حاظرم هیچ کدوم از اونا نباشه فقط این آدم بود. خخخخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
دقیقا. من زمانیکه مجرد بودم اولین ملاکم اخلاق خوب و مهربونی طرف بود. طرز فکرش و اینکه پاک باشه. اذیت ...

اینجا میگن چرت‌ترین جهاز ۸۰۰ تومن میشه، والا ما با ۴۵۰ جمعش کردیم چرتم نشد همه چیم خریدم ولی خب برند معمولی‌تر

بهترین آشپز شهر بود، غذا فسنجون و ژیگو، برنج ساده و باقالی پلوآتلیه هم معروف بودسطح کیفیت همه چی خیل ...

نه عزیزم کمبود خونه باباشون نیست 

هر انسانی حق داره کیفیت زندگی و ازدواج اشو خودش انتخاب کنه

شماهم کار درستی کردی خونه خیلی خیلی مهم تره

ولی من واقعیتش حاضر نیستم با پسری ازدواج کنم که خونه نداره و از خرج عروسی باید بزنه تا خونه بخره

وقتی که من تو خونه بابام تو بهترین شرایط ام چرا باید دغدغه مالی به خودم اضافه کنم مگه ازدواج برای آرامش عاطفی بیشتر نیست ؟! 

نه عزیزم کمبود خونه باباشون نیست هر انسانی حق داره کیفیت زندگی و ازدواج اشو خودش انتخاب کنهشماهم کار ...

خودتون مختارین

منم آسایش داشتم خونه‌ی بابام، بیشتر از چیزی که فکرشو میکنید

هر طور مایلین

آرامش عاطفی مرتبط با پوله؟ اگه از نظرتون اینطوره که هیچی

نمیگم دخترا برن با کسی که کار و پس انداز نداره ازدواج کنن، ولی یه سری ازدواج‌و با معامله اشتباه گرفتن و عشق رو در نظر نمیگیرن

اجباری هم نیست هر کس با توجه به ملاک‌‌های خودش انتخاب میکنه

موفق باشین

احتمالا کم سن هم هستین

گرونی رو بهونه کردن من دایی خودم همین چند وقت پیش با وام ازدواج زن گرفت هیچیم نداشت راحتم دارن زندگ ...

آره واقعا.یکم سطح توقعاتمون رو بیاریم پایین مشکلات کمتر میشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم