2777
2789
عنوان

زن برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 111 پست
دایی من با برادرای زنش معتاد شد الانم زنش تقاضای طلاق داده داییم ترک کرد دوباره اومدن سراغش باز معتا ...

خودش کم عقلی کرد 

برادرای زنش بی وجدان بودن که زندگی خواهرشونو خراب کردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا از نزدیک های ما تو همچو مواردی امدن پسر همراهی کردن خواستگاری رسمی رفتن آزمایش خون حتی ولی شرط کردن عقد باشه بعد از یکسال نامزدی جفتشون قبل شش ماه نامزدی هاشون خود دختر و پسر کنسل کردن...

داداش من اگه ۷ سال با زندگی و عمر یه دختر بازی کنه خودم تو سرش میزنم پای حرفش واسته ازدواج کنه حالا ...

خوب دختره خودش خاسته ببین یکی از دوستای خانوادگیمون 12/13سال با یه دختره بود امسال هرچی گفت بیا ازدواج کنیم پسره گفت شرایطش رو ندارم باهم زندگی میکردن مثل زن و شوهر خرجشم میداد همیشه باهم بودن اولش دلم واسه دختره سوخت بعدش به خودم گفتم خودش خاست مجبورش که نکرد مثل الان که بعد این همه سال پسره رو ترک کرد میتونس از اول این کارو بکنه

خودتی😊

خودش کم عقلی کرد برادرای زنش بی وجدان بودن که زندگی خواهرشونو خراب کردن

صددرصد بی عقلی و بی ارده بودن از خودش بود ولی الان این خانم هم میگه برادرم رفتارش مثل 5ساله هاس پس ممکنه تو شرایط قرار بگیره خطا کنه

خودتی😊

خوب دختره خودش خاسته ببین یکی از دوستای خانوادگیمون 12/13سال با یه دختره بود امسال هرچی گفت بیا ازدو ...

بنظر شما چی بگم به پدرم بگم بده خوبه چی

زندگیم تک دخترمه🩷

خوب دختره خودش خاسته ببین یکی از دوستای خانوادگیمون 12/13سال با یه دختره بود امسال هرچی گفت بیا ازدو ...

چی بگم قضاوت با خدا هر کار ادم بکنه باید پیش درگاه خدا پاسخگو باشه ۷ سال یه عمره. ایشالا همه عاشقا بهم برسن دل کسی نشکنه 

🌹

والا اینجا همه میگن کاریت نباشه

چرا نباشه مگه برادرت نیست، مگه هم خون نیستین، یک عمر میخواین تو شادی و غم ها کنار هم باشین، ابروی خانواده هست

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

بی وجدانی نکن ،خدارو در نظر بگیر

خودت زنی میدونی ما بیشتر با احساسمون تصمیم میگیریم اون دختره هم با احساسش اینهمه سال با برادر تو مونده 

حالا چون یه نفر بی اراده بوده معتاد شده دلیل نمیشه واسه شماهم اینجوری بشه 

بذارید عقد کنن بعد بگید قطع ارتباط کن اگه خیلی نگرانید 

دختره خواست بره خودش بره و بیاد ولی داداشت نره اکه خیلی فکر میکنید ممکنه اتفاقس بیوفته

ولی اینم در نظر بگیر که اگه اتفاقس نیوفته و نگرانیت بیخود باشه چی

زندگیش دچارمشکل بشه کسی که غصشو میخوره تو و خانوادتین هرچقدم اون بگه دخالت نکنید ولی تو خودتون میسوزید مخصوصا اینکه میگی از الان گفته باخواهرت صحبت نکن

خودتی😊

اصلانظر قطعی نمیتونم بدم باید خیلی هردوشون رو امتحان کنید اصلا امادگی زندگی مشترک دارن برن یش یه مشا ...

شدیدا برادرم مخالفت میگه من باید ازدواج کنم با این دختره مشاورم گفتم برین دختره برگشت گفت هنوز نامزد نکرده خواهرت فضولی میکنه 

زندگیم تک دخترمه🩷

زندگیش دچارمشکل بشه کسی که غصشو میخوره تو و خانوادتین هرچقدم اون بگه دخالت نکنید ولی تو خودتون میسوز ...

والا موندم اصلا خیلی اذیتمون میکنه خیلی مخصوصا با من خیلی لجه 

زندگیم تک دخترمه🩷