بچه ها یه نظر میخواستم داداش کوچیکم۲۹ سالشه میخوایم زن بگیریم براش جمع و جور شه از طرفی دوست دختر داره که اصلا بهم نمیخورن چطوری بگم بهش برات زن پیدا میکنم که لجنکنه باهام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نکن این کارو اصلااااااابعدا به مشکل میخوره میگه تو نزاشتی با دختری که دوست دارم ازدواج کنم بعدشم دل ...
بستگی به برادرت و اخلاقش داره ما یکی رو میشناختیم برای خودش یکی رو در نظر داشت بزرگترم بود خلاصه خانواده گفتن نه بهم نمیخورید بعد چند سال جنجال ازدواج کردن و خانواده پسر هیچ اذیت نکردن به قول خود دختره خلاصه بعد از یکسال پسزه بدون اینکه خانوادش بفهمم همهکاراشو برای طلاق کرد و جدا شدن...
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن