2777
2789
عنوان

زن برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 111 پست
اخه دختره هم مناسب خانواده ما نیست درسته خوشگله ولی پدرش معتاد بود هم سطح ما نیستن

حرفت منطقی نیس مگه دخترمعتاده ک اینطوری میگی واقعن راشت ک میگن کنن مارون کشن رودون بنده خدادخترگیرم پدرتوفاضل ازبهرپدردخترروچه حاصل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا اینطوره خودشون نمیفهمن، ابروی برادرت به کل خانواده مربوط میشه اگه دختره خانواده خوبی نداره، پا ...

والا اینجا همه میگن کاریت نباشه 

زندگیم تک دخترمه🩷

عزیز من شاید عاشق دوست دخترش باشه ب شما چ؟!!! 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

اخه دختره هم مناسب خانواده ما نیست درسته خوشگله ولی پدرش معتاد بود هم سطح ما نیستن

اعتیاد پدرشو پای دختره نذارین، در عوض برادر شمام در حد بچه پنج ساله رفتار میکنه هیشکی بی مشکل نیست

لطفا اول برادرتو جمع و جور کنین خودتون بعد پاشین برین زن بگیرین

عزیزم منم میخوام جمع و حور شه پلی مامانم زیاد لوسش کرده خیلییی من عاجزم حرفهمم گوش نمیکنه 

زندگیم تک دخترمه🩷

همونوبگودختره باباش معتاده بدردنمیخوره ولی داداشه هیچی نداره عیب ندارع واقعن اعصابم خوردشد

عزیزم برادرم لیسانس داره ماشین خونه ام داره

زندگیم تک دخترمه🩷

از من میشنوی دخالت نکن دختره آه بکشه دامنتو میگیرهباباش معتاده به دختره چه ربطی داره

فردا سر عروسی جلو اون همه فامیل چی بگیم

زندگیم تک دخترمه🩷

همونوبگودختره باباش معتاده بدردنمیخوره ولی داداشه هیچی نداره عیب ندارع واقعن اعصابم خوردشد

والا 

من معتقدم تو این جامعه ای که معتاد زیاده و خانواده ها داغون دیگه واسه چی به خانواده توجه میکنن . مهم خود اون دختره یا پسره‌س 

این خانم که نمیخواد پدر معتاد دختررو برا داداشش بگیره! بعد داره میگه معتاد بوده ینی الان نیست 

نه بخدا منم خودم یه دخترم چرا باید این فکر کنم وقتی دوست دخترش که هنوز نه زنشه نه چیزی میگه با خواهر ...

پس مشکلت اینه خب از اول بگو در هر صورت جلوی ازدواجشو بگیری بعدا هر مشکل کوچیکی تو زندگیش پیش بیاد از چشم شما میبینه ازدواج رو نمیشه به کسی تحمیل کرد

2790
2778
2791
2779
2792