2777
2789
عنوان

مدل گوشیتون چیه راضی هستید یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 39 پست
راضی هستی از رنگش؟

اره دوستش دارم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

تو ک پول داری جفتش بزار کنار 16 بگیر دوربینش خداس

اخه میگم نکنه اونو بخرم مثل ترکیب این دوتا نباشه
چون کار های روزانمو با سامسونگ میکنم ولی وقتی خب سامسونگ یه جوریه رابط کاربریش چیزی برای ارائه نداره

کاربر اقا هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولترا؟ از چه نظر بقول شما آشغال؟

در برابر قیمتش چیزایی که میخواستم نداره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

شبا چی؟ وقتی زوم میکنی تار نمیشه؟ لرزش نداره؟

شبا هم خوبه..

وقتی خیلی زوم میکنی تار میشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
s23 داری و میگی خوب نیست؟من a10 دارم میگم خیلی خوبه😂😂

سلیقه ای هست عزیزم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چه جالبمن هم s23اولترا و ایفون 14پرومکس دارماما دوربین s23اولترا رو بیشتر دوست دارم

خوب اره خوب منم میگم کارای روزانمو با سامسونگ میکنم مثل عکاسی ولی خوب رابط کاربری و شکل ظاهری سامسونگ چیزی برای ارائه نداره

کاربر اقا هستم 

بستگی به استفاده ات داره 

من ردمی ۱۲ دارم راضی ام فقط باتریش خیلی قوی نیس بقیه چیزاش کارم رو راه میندازه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خوب اره خوب منم میگم کارای روزانمو با سامسونگ میکنم مثل عکاسی ولی خوب رابط کاربری و شکل ظاهری سامسون ...

کلا حس میکنم این گوشیهای خیلی رده بالا اونقدری که تبلیغ میکنن و هزینه دریافت میکنن واقعا کارایی ندارن 

الان اس ۲۴ مگه چی داره یه قیمت نجومی هم گذاشتن  

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عزیزم آ ده کیفیت دوربین افتضاحهمن ی گوشی میخام حداقل عکس گرفتم نگن این چیهمشکلم ک تماسو پیام نیست وگ ...

خب اگه شما عکاسی که مشکلی نداره مدل بالاتر ولی نشونه باکلاس بودن نیست

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here