2821
2789
عنوان

بچها اگه من...

253 بازدید | 25 پست

از فردا شروع کنم ایروبیک برم روزی یک ساعت 

با رژیم پروتیین بگیرم

تا عید جدی کار کنم چند کیلو کم میکنم وزنمو؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درستش اینه که تو ماه 2کیلو کم کنی.اما شما قدو وزنت چنده؟؟؟ایروبیک رو لاعری کم تاثیر میزاره..فیتنس و ورزشای هوازی خوبه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
بستگي داره الان چند كيلو اضافه وزن داشته باشي..اگه اضافه وزنت زياده راحت كم ميكني ولي اگه در حد ...

15 کیلو اضافه وزن دارم

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
درستش اینه که تو ماه 2کیلو کم کنی.اما شما قدو وزنت چنده؟؟؟ایروبیک رو لاعری کم تاثیر میزاره..فیتنس و ...

قدم 150 70 کیلوم

عه منم از فردا شروع میکنم😀😀😀😀😀

پیش به سوی لاغری 

ایشالله موفق میشیم

حب تا عید شما با فیتنس حتما 9کیلو لاغر میکنی...البته اگه اراده کنیو روزانه ورزش کنی

اره تصمیمم جدیه ایشالله

یه روز در میونه یه روزش بدنسازیه